Wpis z mikrobloga

Dostalem garmina fenix 7 pro na urodziny, w czwartek mialem 100% baterii, wylaczylem pulsoksymetr, garmin share i inne opcje, jedyne co mi mierzy caly czas to tetno, od czwartku do dzis zrobilem 3 trenjngi silowe po godzine z hakiem i 4 jednostki cardio od 30 mi. Do godziny, bateria wynosi juz 45%, co moze powodowac tak duze zuzycie? Co moge jeszcze wylaczyc aby ta bateria tak nie leciala. #garmin
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@Al97: Wygląda ok. Jak jesteś aktywny i używasz go do treningów to będzie działać trochę ponad tydzień, możesz siedzieć na dupie to wytrzyma dwa.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
A okej, dzieki, jasnosc mam na 60%, no nic tydzien i tak jest okej w porownaniu do apple watcha ktorego mialem, dzieki!
  • Odpowiedz
@Al97: Możliwe, że w tle wpadła jakaś aktualizacja która tyle zjadła. Daj mu trochę czasu ewentualnie wyłącz i włącz ponownie bo to może jakiś wyciek pamięci/zbędny proces żre baterię i restart naprawi sytuację.
  • Odpowiedz
@gusguster jaka jest aplikacja która podaje co ile zjadło? Instalowałem ze 3 i każda jest do d--y, pokazuje jak ubywa i ile jeszcze starczy, ale żeby napisało jak w telefonie, że apka „X” zjadła y% baterii, to nie znalazłem.
  • Odpowiedz