Wpis z mikrobloga

Siorka robi wianki na komunię, bukiety, kwiaty stabilizowane, chce jej pomóc rozkręcić biznes, te kwiaty to są prawdziwe ale balsamowane czy coś jak mumia, że na ogół kupisz bukiet co wygląda git i jest lekki bo z prawdziwych kwiatów, wkładasz co pudła, po 5 latach jak nie trzymałeś/as tego w wilgotnej piwnicy to jest jak byś to dzisiaj zamówiła. Sam nie wiedziałem że taki szajs istnieje, byście coś od niej zamówili, bo nie chce wracać do kołchozu w którym robiła robotę za 3 osoby a jedną pensję, a teraz jest na macierzyńskim

#handmade #rozowepaski #rekodzielo
maekkkk - Siorka robi wianki na komunię, bukiety, kwiaty stabilizowane, chce jej pomó...

źródło: IMG_9889

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@maekkkk: zbliża się sezon ślubny, myślę że te opaski/wianki to mega pomysł na wesele albo panieński, jak wyżej, niech siostra się tam mocno zareklamuje na tematycznych grupkach na fejsie albo zakręci wokół lasek dekorujących sale weselne. Trzymam kciuki za rozwój!
  • Odpowiedz
@wellfcuk: może niech siostra stworzy fanpage na ig lub fb i się ogłasza na lokalnych grupach, możesz mi wysłać link na priv to polajkuje i udostępnienię bo na razie nie potrzebuje nic takiego :)
  • Odpowiedz