Aktywne Wpisy

scriptum_nox +35
Jestem jedyną osobą przed trzydziestką, która uważa, że smartfony zepsuły podróżowanie?
Kiedyś człowiek się można było zgubić i trzeba było sobie poradzić. Dzisiaj nawet nie trzeba pamiętać, gdzie się zostawiło auto.
Wygodniej, ale jakoś mniej ciekawie. Kiedy ostatnio widzieliście turystę z mapą?
W sumie niby nikt nie zabrania, no ale jednak...
#podroze #nostalgia #technologia #podrozujzwykopem
Kiedyś człowiek się można było zgubić i trzeba było sobie poradzić. Dzisiaj nawet nie trzeba pamiętać, gdzie się zostawiło auto.
Wygodniej, ale jakoś mniej ciekawie. Kiedy ostatnio widzieliście turystę z mapą?
W sumie niby nikt nie zabrania, no ale jednak...
#podroze #nostalgia #technologia #podrozujzwykopem
źródło: 1000022918
Pobierz
Markowowski +740

Inna sprawa że raczej redukcja i kortyzol nie są problemem, ja nawet mogłem kawę i energetyka walnąć o 20 żeby zasnąć po treningu o 23.
A teraz czasami leżę godzinami.
@arclex: To ty chyba nie zajeżdżasz nigdy jakoś mocno układu nerwowego, bo to z tego wynika przede wszystkim, a nie z samych %BF. Bodajże wynika to z oreksyny.
Ktoś tu pisał że najlepiej nie jeść przez 3-4 u przed snem. Każdy jest inny ale ta rada jest ogólnie głupia, zjedz z 2h przed snem, godzinę przed jeszcze jakaś woda ciepła, no
@Janczixd: Z brakiem przesłanek trochę pojechałeś - są pubmedy sugerujące że wieczorna suplementacja może p---------ć syntezę melatoniny, inne, IIRC, mówią coś o magnezie. No i najważniejsze - u mnie i kilku koleżków zadziałało. To drobna zmiana, nigdy nie zaszkodzi spróbować bo akurat można się okazać