Aktywne Wpisy

wiktor-wkpl +847
#mecz #pilkanozna #mundial #mundial2026 #sport
NIE PATRZ NA JPG PRZED PRZECZYTANIEM!
Do rozpoczęcia Mundialu pozostał równy tydzień. Z racji, że będzie to turniej bez Reprezentacji Polski dla wielu z nas te mistrzostwa delikatnie straciły urok pod względem kibicowskim. Sam nie bardzo wiem komu kibicować i pomyślałem, że wielu z Was ma podobny problem.
Tak więc spróbujmy sobie urozmaicić to piłkarskie święto.
NIE PATRZ NA JPG PRZED PRZECZYTANIEM!
Do rozpoczęcia Mundialu pozostał równy tydzień. Z racji, że będzie to turniej bez Reprezentacji Polski dla wielu z nas te mistrzostwa delikatnie straciły urok pod względem kibicowskim. Sam nie bardzo wiem komu kibicować i pomyślałem, że wielu z Was ma podobny problem.
Tak więc spróbujmy sobie urozmaicić to piłkarskie święto.
źródło: 7602
Pobierz
zapasowy-pirat +57
#kiszak
Witajcie z tej strony osoba która siedzi w gameDevie oraz Unity.
i takiego syfu jak playable teaser EoE dawno nie widziałem.
Z ciekawości zdekompilowałem kod źródłowy dotPeekiem i nie wróżę tej grze dobrze - no chyba że zostania napisana na nowo.
Kod jest albo pisany przez ChatGPT lub inne AI, albo robiony przez kogoś po kursie -
Witajcie z tej strony osoba która siedzi w gameDevie oraz Unity.
i takiego syfu jak playable teaser EoE dawno nie widziałem.
Z ciekawości zdekompilowałem kod źródłowy dotPeekiem i nie wróżę tej grze dobrze - no chyba że zostania napisana na nowo.
Kod jest albo pisany przez ChatGPT lub inne AI, albo robiony przez kogoś po kursie -

Polska to nie Ameryka. Tutaj jak już użyć broni do obrony koniecznej, to najlepiej tylko w sytuacji gdy: (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
- masz minimum 100 świadków zdarzenia, z którymi najlepiej by było, jakbyś się znał i wiesz że będą stali za tobą murem w sądzie,
- napastnik jest agresywny, naćpany i nieobliczalny,
- rzuca się na ciebie z 50 cm maczetą, najlepiej już zakrwawioną bo wcześniej na oczach wszystkich kogoś zabił,
- najlepiej jak jeszcze każdy nagrywa sytuacje telefonem żeby nie było wątpliwości co się stało + jakieś kamery monitoringu, oczywiście przy dobrym oświetleniu xd
W przeciwnym wypadku w tym kraju to bardziej się opłaca do napastnika tym pistoletem rzucić a nie w niego strzelać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS. Prychłem jak podczas transmisji na żywo patus się rzucał dlaczego typ nie strzelał "w nogi" xD Widać że w życiu ani razu nie był na strzelnicy bo nie ma pojęcia o czym gada. Ta - w nogi - po ciemku - 1 v 3 - krzyki / bluzgi - stres - adrenalina xD jprdl. Niech idzie lepiej pograć w csa.