Wpis z mikrobloga

πŸš›πŸ’¨πŸ€¦ Harmonogram wywozu Ε›mieci w kalendarzu na telefonie i komputerze

CzeΕ›Δ‡ #bielskobiala! πŸ‘‹

Zdarzyło mi się parę razy za wiele zapomnieć o wystawieniu kubłów przed dom, a że nie jestem fanem instalowania dodatkowych aplikacji na telefon, zamarzył mi się harmonogram wywozu śmieci w Google Calendarze.

Zrobiłem stronę (bez rejestracji i za darmo) dla mieszkańców Bielska-Białej, na której wystarczy podać adres, żeby zobaczyć harmonogram wywozu śmieci z możliwością dodania go do kalendarza. Kalendarz sam aktualizuje się w wypadku zmiany harmonogramu.

Integracja działa w Google Calendarze, Apple Calendarze, Outlooku i wszędzie indziej, gdzie działają kalendarze iCal. Powiadomienia o wywozie można sobie skonfigurować jak kto lubi w ustawieniach kalendarza w swojej aplikacji.

πŸ‘‰ https://wystawil.es

JeΕ›li macie pytania albo coΕ› nie dziaΕ‚a - piszcie Ε›miaΕ‚o. BΔ™dΔ™ wdziΔ™czny za kaΕΌdΔ… opiniΔ™.
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

W p-------Δ™, dziΔ™kujΔ™. JuΕΌ nigdy nie zapomnΔ™ kiedy mam iΕ›Δ‡ do roboty 😍

A tak na serio to brakuje mi info bo nigdzie tego nie ma, bez podawania nazwy ulicy, gdzie w konkretnej miejscowoΕ›ci odbywa siΔ™ zbiΓ³rka gabarytΓ³w (czy jakichkolwiek innych Ε›mieci)
Wybierasz miasto, wybierz rodzaj Ε›mieci i cyk masz na przykΕ‚ad 3 dni naprzΓ³d wszystkie ulice wypisane
  • Odpowiedz
a ΕΌe nie jestem fanem instalowania dodatkowych aplikacji na telefon, zamarzyΕ‚ mi siΔ™ harmonogram wywozu Ε›mieci w Google Calendarze.

@wystawiles: i to jest piękne, Po co tworzyć kolejnego "potworka" skoro jest już w systemie coś co działa i da się do tego normalnie dopiąć, łap plusa!
  • Odpowiedz