Wpis z mikrobloga

#polska #bystrzycaklodzka #bron #samoobrona

Byli dość agresywni. Spotkali mężczyznę, który spacerował z psem i doszło między nimi do awantury, ale się rozstali. Mężczyzna wrócił do domu, zostawił psa, wziął karabinek automatyczny, wyszedł z domu i ponownie spotkał tych trzech mężczyzn - powiedział prokurator.

Znów doszło do kłótni. Mężczyzna oddał strzał ostrzegawczy, a później oddał kolejne strzały w kierunku 26-latka, który zginął na miejscu.

mężczyzna, który strzelał, sam zgłosił się na policję, ale w poniedziałek uściślił, że jedynie zadzwonił do "znajomego policjanta, informując go o zdarzeniu".

Gdy policja udała się do jego mieszkania, zatrzymała go na klatce schodowej. Miał przy sobie większą sumę pieniędzy i spakowane rzeczy osobiste oraz paszport

Chłop się zagotował, wziął giwere i wyszedł wymierzyć sprawiedliwość na osiedlu a wykopki coś mówią o obronie koniecznej xd

Aha no i oczywiście chciał wyciąć numer na majtczaka i wcale się nie zgłosił na policję tylko zadzwonił do ziomka bagiety xd
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 12
@Pampernikiel: nie szkoda mi naćpanego patusa zaczepiającego ludzi, ale gość który wrócił do domu po klamkę i wyszedł wymierzyć sprawiedliwość też nie powinien chodzić wśród nas na wolności.
  • Odpowiedz
  • 35
@ShineLow: zaraz się jeszcze okaże że nie można tak zwyczajnie zastrzelić człowieka bo się z nim pokłóciłem???
Amerykańskie filmy oszukiwały mnie całe dzieciństwo???
  • Odpowiedz
  • 1
@Famine: wczoraj wykopki się spuszczali że patusy zostawili kolegę a nasz bohater sam zadzwonił na policję i karetkę, tymczasem próbował s--------ć z UE xd
  • Odpowiedz
  • 3
@Famine: najmniejszej opcji nie ma żeby spędził mniej niż 10 lat w więzieniu, fakt że był instruktorem tylko pogarsza jego sytuację bo to właśnie on powinien być przykładem obchodzenia się z bronią.

Jeszcze się skończy na zaostrzeniu przepisów
  • Odpowiedz
Chłop się zagotował, wziął giwere i wyszedł wymierzyć sprawiedliwość na osiedlu a wykopki coś mówią o obronie koniecznej xd

Dołączył 13 lat i 3 mies. temu

@ShineLow: ehh...
  • Odpowiedz
Gdy policja udała się do jego mieszkania, zatrzymała go na klatce schodowej. Miał przy sobie większą sumę pieniędzy i spakowane rzeczy osobiste oraz paszport

@ShineLow: naprawdę w to wierzysz? Bo to najmniej prawdopodobne, takie fejki dla młodych pelikanów.
  • Odpowiedz
CIEKAWE CZY PRZEPROSZĄ POLSKĘ ZA TO ŻE JĄ ZWYZYWALI I PANA PROKURATORA.

Kto by sięspodziewałże Prokurator wie co robi, a plebs w internecie g---o wie i feruje wyroki. Nowe, nie znałem
  • Odpowiedz