Wpis z mikrobloga

334 tysiace zlotych na pomoc dla gościa, który chciał się bawić w Boga i po kłótni poszedł do domu po b--ń i wrócił zastrzelić człowieka

patusy patusami ale ten gość de facto się niczym od nich nie różnił
papuga może zamiast dożywocia załatwi mu 20 lat odsiadki
nikt zdrowy na umyśle nie działa z taką premedytacją. wrocil do domu, odprowadził psa to mogl siedziec na p-----e a nie cwaniakować z bronią

#dolnyslask #bystrzycaklodzka #bron #polska #kryminalne
okoboji - 334 tysiace zlotych na pomoc dla gościa, który chciał się bawić w Boga i po...

źródło: Zrzut ekranu 2026-04-13 o 14.03.50

Pobierz
  • 88
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

"łamagą intelektualną" żeby wchodzić na plotkarskie wątki i myśleć że cokolwiek jest pewnym info xDDDDD

@pyszniarz: gratuluje właśnie sam siebie nazwałeś łamagą intelektualną - przecież ty to wziełeś za pewnik i powtarzasz jak małpa - a ja właśnie nie - i sprawdziłem rzetelność u źródła, gratuluje łamago intelektualna xDDDDDDD

Ważne info do cb - nie jesteś pępkiem wszechświata i w pompie mam twoje życie ( ͡ ͜ʖ
  • Odpowiedz
Nikt nie pytał o twoje życie pepego xD dobra leć na czarno jebiesz kompleksami xD nara śmieciu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@pyszniarz: niema to jak gadanie o kompleksach i jednoczesne wyzywanie ludzi w internecie
no ratuj się czarną, psycha z gumolitu, essa ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:
  • Odpowiedz
@ZdeformowanyKreciRyj: dokładnie albo Ci ludzie, którzy piszą, że to już nie była obrona, nigdy nie mieli doczynienia z patologia i myślą, że jak namalują kreda na ulicy to będzie pokój xD albo samo są z tej patologii. Co gość miał już nie wychodzić z domu do końca życia jak był zastraszany albo dzwonić na policję? I co by to dało suma sumarum i tak by dostał od nich 3 becki.
  • Odpowiedz
@okoboji: widocznie policja nie zadziałała wcześniej... te same patusy wcześniej kogoś ugodziły nożem i potem zaczepiły nie tego gościa co trzeba. Typ z----ł mimo wszystko...
  • Odpowiedz
@okoboji a c--j z nimi, wcześniej nożem zaatakowali kogoś innego. Ciekawe ile razy kogoś pobili w przeszłości. Więcej takich osób i się patusy zastanowią dwa razy, zanim spuszczą komuś w------l.
  • Odpowiedz