Wpis z mikrobloga

334 tysiace zlotych na pomoc dla gościa, który chciał się bawić w Boga i po kłótni poszedł do domu po b--ń i wrócił zastrzelić człowieka

patusy patusami ale ten gość de facto się niczym od nich nie różnił
papuga może zamiast dożywocia załatwi mu 20 lat odsiadki
nikt zdrowy na umyśle nie działa z taką premedytacją. wrocil do domu, odprowadził psa to mogl siedziec na p-----e a nie cwaniakować z bronią

#dolnyslask #bystrzycaklodzka #bron #polska #kryminalne
okoboji - 334 tysiace zlotych na pomoc dla gościa, który chciał się bawić w Boga i po...

źródło: Zrzut ekranu 2026-04-13 o 14.03.50

Pobierz
  • 88
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@okoboji: daj linka to wpłacę

każdy, kto jedzie z patusami którzy uważają że miasto należy do nich i zabierają poczucie bezpieczeństwa w imię swoich git zasad, zasługuje na moje szczególne uznanie.
  • Odpowiedz
@okoboji: O. Dzięki za info że ta zrzutka istnieje.
Ja nie wpłacę, ale powinieneś wiedzieć że to kontrprodukywne rozpowszechniać tkaie informacje, skoro się z nimi nie zgadzasz
  • Odpowiedz
  • 38
@okoboji: Ej to zarzutka czy serio tak uważasz? Bo ja uważam, że nie znam prawdy dokładnie jak to było, ale nawet jeśli on potencjalnie wiedział, że patusy robią rozróbę to i tak oni go zaatakowali pierwsi... raczej osoba, która atakuje przechodniów powinna wiedzieć, że "zrzeka się" nietykalności i też może oberwać. Według mnie, zrzutka na tego pana jest dobrym pomysłem a on sam powinien zostać uniewinniony.

Jeszcze kilku takich jak
  • Odpowiedz
@Famine: okej, jeśli się to potwierdzi, to ja p------e, dzban cymbał jak c--j. Ja jeszcze rozumiem, jakby wziął klamkę. Mógłby to jakoś uzasadnić, że wyszedł z psem, wrócił do domu i poszedł do całodobowego po bułki na rano na śniadanie i przypadkiem znów ich spotkał, a że mając na względzie poprzednią spinę - na wszelki wypadek wziął klamkę. Ale no ARa już w żaden sposób nie obroni przed sądem :D
  • Odpowiedz
Bo ja uważam, że nie znam prawdy dokładnie jak to było

@gzhr: git mordeczki jeszcze na drugi dzień naćpani byli, a on się czepiał. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

No to ci mówię, to tak jak stałem, tak ją wróciłem do domu po karabinek, no... Taki AR-15.

No z chłopa nie było co zbierać... wyrwałem chwasta...
  • Odpowiedz
gość powinien siedzieć za morderstwo gdyż z premedytacją i zamiarem wrócił do domu po b--ń poszedł do tych trzech gości i jednego zastrzelił.

@dzaro-dzaroslawski: Twoje zeznania mogę pomóc wsadzić instruktora. Zgłoś się na najbliższy komisariat i powiedz, co widziałeś. A czy wiesz coś o poprzednim pobitym chłopaku, tym, co go ta trójka sklepała przed sklepem przy ławeczce, tam gdzie jest tak dużo krwi. Jak u niego?
  • Odpowiedz
@okoboji: >nikt zdrowy na umyśle nie działa z taką premedytacją.

i taka jest oficjalna linia

a nieoficjalnie, to wypuscić na miasto paru takich bohaterów i zyłoby się milej po miesiącu ;)
  • Odpowiedz
  • 15
334 tysiace zlotych na pomoc dla gościa, który chciał się bawić w Boga i po kłótni poszedł do domu po b--ń i wrócił zastrzelić człowieka

@okoboji:
Widziałeś video?
Strzelił w górę i oni zerwali się w jego kierunku!
3 gości biegnie po ciebie ... by wyrwać ci b--ń? Nie no super XDDD
Bawi się w Boga, bo wyszedł zobaczyć że kogoś biją, aha XDDD
  • Odpowiedz
Strzelił w górę i oni zerwali się w jego kierunku!

@text: w ziemie po skosie chyba było
szkoda się produkować, od dzisiaj rana wykop go nie lubi, teksty o bawieniu się w boga a jeszcze wczoraj owacje na stojąco że zabił kibolski odpad
  • Odpowiedz