Wpis z mikrobloga

• 638
@Bestia_z_Jellystone: najlepsze jest to że tych dwóch typów kompletnie pijanych wypuścili do domu i kazali się zgłosić na następny dzień na komisariat żeby złożyć wyjaśnienia. Dla mnie to jest niedorzeczne XD powinni ich zamknąć co najmniej na izbie wytrzeźwień. Sprawę wcześniejszego pobicia jakby kazdy ma totalnie w dupie, a może się okazać że jest istotną częścią historii. Typy które pobiły wróciły sobie do domu i od rana nagrywają tik toki
  • Odpowiedz
a to tam noz poszedl w ruch ??

@xyz_xyz: z tego co mówili w materiale polsatu to w tym wcześniejszym pobiciu tak. Ale chyba nie jakoś poważnie bo noża możesz użyć wbijając komuś w brzuch i ugodzić w narządy wewnętrzne czy po prostu przeciąć skórę. Ale świadkowie w materiale polsatu mówią że wcześniejsza ofiara została pocięta nożem.
  • Odpowiedz
powinni ich zamknąć co najmniej na izbie wytrzeźwień

@zeszyt-w-kratke: w województwie dolnośląskim jest JEDNA izba wytrzeźwień, we Wrocławiu, ponad 100 km od Bystrzycy. W tej chwili SORy zajmują się nietrzeźwymi. Takie są praktyczne skutki taniego państwa minimum.
  • Odpowiedz
województwie dolnośląskim jest JEDNA izba wytrzeźwień, we Wrocławiu, ponad 100 km od Bystrzycy. W tej chwili SORy zajmują się nietrzeźwymi. Takie są praktyczne skutki taniego państwa minimum.

@elberet: no to dobrze wiedzieć, bo nie wiedziałem o tym. To też niezła lipa że tak to wygląda i w mieście takim jak bystrzyca kłodzka nie ma izby wytrzeźwień albo chociaż gdzieś bliżej.
  • Odpowiedz
@zeszyt-w-kratke: patologia teraz się zbiera na gościa, który się bronił, no nie mogę xD. Nazywają go dzieciakiem i że strzelec powinien zadzwonić po psy, a nie zabijać xD Dodatkowo, już kreują jakieś zmyślone historie, że ponoć ma plecy w policji xDD. Świat patusów jest taki zabawny xD
  • Odpowiedz
najlepsze jest to że tych dwóch typów kompletnie pijanych wypuścili do domu i kazali się zgłosić na następny dzień na komisariat żeby złożyć wyjaśnienia. Dla mnie to jest niedorzeczne XD

@zeszyt-w-kratke: Trafiłem na komentarz na Fb pod postem związanym z tą sprawą, że to są zausznicy policji i ochoczo raportowali o tym co się dzieje na osiedlu, dlatego mieli ochronkę.
Ile w tym prawdy, ciężko powiedzieć, bo informację w tej
  • Odpowiedz
Najlepszy gościu na końcu reportażu ,,Spokojna dzielnica i taka sytuacja..."

Spokojne pobicia przez 3 patusów

@Erk700: Widać, że część mieszkańców już przywykła do takich dymów, ale ktoś inny miał dość
  • Odpowiedz
@zeszyt-w-kratke: ja nie rozumiem tego typa co pluje w kamerę. "Co czecia osoba będzie do nas szczelać" - no i? Oni za to grupkami mogą zaczepiać jakiegoś losowego typka co idzie sobie spokojnie do domu? I może go pobiją, a może zrobią z kogoś kalekę, a może zabiją. Zależy jak im się będzie chciało kogoś kopać lub skakać po głowie. Ten sam schemat - znudziło im się bicie i kopanie
  • Odpowiedz