Aktywne Wpisy

adam-yxz +34
#sct #krakow #ekologia #samochody #niepopularnaopinia
Ból tyłka o Strefę Czystego Transportu to najpiękniejszy festiwal s----------a, jaki widziałem w tym roku. Bolacy-rodacy płaczą, bo panicz nie będzie mógł wjechać swoim 20-letnim Passatem w gnoju pod samą bazylikę Mariacką. No tragedia, normalnie stan wojenny i komuna, zabierajo wolność! xD
Moja „niepopularna” opinia (choć w cywilizowanym świecie to standard):
Chcecie
Ból tyłka o Strefę Czystego Transportu to najpiękniejszy festiwal s----------a, jaki widziałem w tym roku. Bolacy-rodacy płaczą, bo panicz nie będzie mógł wjechać swoim 20-letnim Passatem w gnoju pod samą bazylikę Mariacką. No tragedia, normalnie stan wojenny i komuna, zabierajo wolność! xD
Moja „niepopularna” opinia (choć w cywilizowanym świecie to standard):
Chcecie

vieniasn +32
załóżmy boysband

Ha tfu na psiarnie I prokurature
@xyz_xyz: z tego co mówili w materiale polsatu to w tym wcześniejszym pobiciu tak. Ale chyba nie jakoś poważnie bo noża możesz użyć wbijając komuś w brzuch i ugodzić w narządy wewnętrzne czy po prostu przeciąć skórę. Ale świadkowie w materiale polsatu mówią że wcześniejsza ofiara została pocięta nożem.
@zeszyt-w-kratke: w województwie dolnośląskim jest JEDNA izba wytrzeźwień, we Wrocławiu, ponad 100 km od Bystrzycy. W tej chwili SORy zajmują się nietrzeźwymi. Takie są praktyczne skutki taniego państwa minimum.
@elberet: no to dobrze wiedzieć, bo nie wiedziałem o tym. To też niezła lipa że tak to wygląda i w mieście takim jak bystrzyca kłodzka nie ma izby wytrzeźwień albo chociaż gdzieś bliżej.
Spokojne pobicia przez 3 patusów
@zeszyt-w-kratke: Trafiłem na komentarz na Fb pod postem związanym z tą sprawą, że to są zausznicy policji i ochoczo raportowali o tym co się dzieje na osiedlu, dlatego mieli ochronkę.
Ile w tym prawdy, ciężko powiedzieć, bo informację w tej
@Erk700: Widać, że część mieszkańców już przywykła do takich dymów, ale ktoś inny miał dość