Aktywne Wpisy

Codon +135
#gielda #portfelgrubasa nowe ATH w USD, Nvidie wywaliΕo poza ekran top zyskΓ³w, co tu siΔ odwala to ja juΕΌ nie mam pojΔcia.
MΓ³j nowy piesek to straszny ΕΌarΕok, ale z portfelem ostatnio nawet nie ma szans.
TrochΔ siΔ obawiam, ΕΌe powoli wchodzimy w przegrzanie hossy i pewnie najpierw zobaczΔ 1.5M, niΕΌ 2M, ale pozostajΔ optymistΔ .
MΓ³j nowy piesek to straszny ΕΌarΕok, ale z portfelem ostatnio nawet nie ma szans.
TrochΔ siΔ obawiam, ΕΌe powoli wchodzimy w przegrzanie hossy i pewnie najpierw zobaczΔ 1.5M, niΕΌ 2M, ale pozostajΔ optymistΔ .
ΕΊrΓ³dΕo: IMG_0156
Pobierz
RiverStar +5

A pamiΔtajcie ΕΌe to czΔΕΔ tylko ich doby. O ile taka Roxi chyba pier...oli celowo tak , o tyle niektΓ³re osoby mogΔ siΔ poczuΔ niesprawiedliwie pokazane , a to tylko daje powΓ³d do pracy. Ja rozumiem ΕΌe zamkniΔci , Ε»e nie zrozumiejΔ ci co nie byli , ale ja tam siΔ nie pchaΕam do reality-show i mogΔ se oceniaΔ , wiΔc Oliwia to ma niezΕe nasrane w gΕowie π€£ biedna siΔ napalila na chΕopa , juΕΌ wybieraΕa koΕciΓ³Ε, sukienkΔ , zaproszenia , a typ uΕΌyΕ w jej uszach sΕowa : moja stara LOL iks de.... Ps. Niech juΕΌ wywalΔ tΔ nudnΔ Madzie ktΓ³ra rechocze jak ΕΌaba w rui
#hotelparadise