Aktywne Wpisy

Monsieur_V +13
#ufo #ufonapowaznie
No i to jest filmik. Ta para wodna/dym od spodu to może kamuflaż aby z ziemi był słabo widoczny.
No i to jest filmik. Ta para wodna/dym od spodu to może kamuflaż aby z ziemi był słabo widoczny.

Lol82829 +1
#hotelparadise co myślicie o 9 sezonie? Warto to oglądać? Zaczęłam jakiś czas temu obejrzałam kilka odc ale to z bólem serca. Czasem wracam żeby obejrzeć ale po kilkunastu minutach wyłączam bo nie mogę się przekonać do niego. Najbardziej nudzą mnie ci uczestnicy, te laski takie wszystki bff i jakieś nijakie. Czy dzieje się tam coś ciekawego? Z sezonów 6-12 już z samego początku 9 dla mnie najgorszy ale nie mam

źródło: Screenshot 2026-04-13 at 12-53-28 Home _ X
Pobierz@MirkoManx: kiedy w historii Polski można było żyć na dzisiejszym poziomie przy jednej przeciętnej pensji? Po kim takie bzdury powtarzasz?
No i wcześniej jak baba w domu siedziała w domu to tylko leżała i pachniała bo wszystko samo się robiło?
Chciała być śmieszna a wyszła żenua.
źródło: 487316682_669858735453879_2954236514389469696_n
Pobierz@solek @Kaja_Kern @Nowak22 @Vexo0
Widzę, że plusujecie te bzdury o życiu za jedną pensję więc dajcie odpowiedź na moje pytanie
@-----------------------------: Raczej Rockefeller kobietom poprzez finansowane przez niego organizacje feministyczne. Chłop powiedział że mamy 50% nieopodatkowanego społeczeństwa, i później zaczął finansować organizacje działające na rzecz "praw kobiet".
Największy problem życiowy gen Z: trzeba iść do roboty na 8h żeby godnie żyć.