Wpis z mikrobloga

Chłop do domu po spluwę wrocił a potem na miejsce zdarzenia ale mirki bedą o obronie koniecznej pisać. Obtona to by była jakby się bronił w momencie napaści a nie poszedł do chałupy po gnata i wrócił z nim do typów zeby pokazać jaki chojrak jest. #bystrzycaklodzka #samoobrona #s---------a
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@honorowy_dawca_nasienia: tylko czekać, aż ktoś uzna, że ty jesteś patusem, którego trzeba sprzątnąć.

@motospamer oburzające, nie można po prostu zastrzelić kogoś na ulicy. Po prostu państwo policyjne. Literalnie komunis xD

Całe szczęście, że żyjemy w państwie cywilizowanym i prokuratura(pomimo wszystkich jej wad) wykonuje swoją robotę pracę. Cieszę się, że nawet patusy mają systemową ochronę państwa przed przemocą.
  • Odpowiedz
@motospamer: skąd pewność, że jakiś szeryf nie stwierdzi, że według jego definicji jesteś dżentelmenem wymagającym wysłania na drugą stronę w trybie natychmiastowym?
  • Odpowiedz
skąd pewność, że jakiś szeryf nie stwierdzi, że według jego definicji jesteś dżentelmenem wymagającym wysłania na drugą stronę

@Nedifie: jak napisałem - pewność daje mi fakt, że nie śmigam ani naje8any ani za naje8anymi po nocy. Czy przychodzi mi to trudno? Wcale nie. Nigdy nie miałem potrzeby, nie wyobrażam sobie mieć. Wogóle inna półkula zainteresowań.
  • Odpowiedz
@motospamer: Ale co to ma do rzeczy? Możesz spojrzeć na kogoś w sposób, który mu się nie spodoba i stwierdzi, że nie zasługujesz na przywilej oddychania.

@honorowy_dawca_nasienia nie musisz być nachlany i agresywny, żeby wdać się w awanturę. Skąd pewność, że oponent nie uzna, że można cię zastrzelić, bo zbyt mocno gestykulowałeś i poczuł się zagrożony?
  • Odpowiedz
@honorowy_dawca_nasienia: skad wiesz, ze napadli? Nie słyszałem, żeby ktoś dostał zarzut. Jak dostaną to pogadamy.

Oni byli, ale ktoś inny nie musi być. Masz aż takie trudności z wyobrażeniem sobie sytuacji, gdzie ktoś za kompletną bzdurę robi innej osobie krzywdę?

@motospamer masz problem z analizą hipotetycznych wydarzeń, wiec nie rozpędzaj się z wysyłaniem innych do specjalisty.

Jak wracasz po kłótni na ulicy do domu po b--ń, żeby wymierzyć sprawiedliwość
  • Odpowiedz
Nie słyszałem, żeby ktoś dostał zarzut. Jak dostaną to pogadamy.

@Nedifie: pokaż akta sprawy to pogadamy. Wrócił, nie wrócił, karabinek, pistolet?

masz problem z analizą hipotetycznych
  • Odpowiedz