Wpis z mikrobloga

• 0
@PurpleHaze: jak to mam niby zaktualizować? mam ustawione "automatycznie aktualizuj listy filtrów", kliknąłem zegareczek przy oficjalnych polskich filtrach żeby wymusić aktualizację

w ustawieniach dodatków/zarządzanie mam dla całego Ublocka włączone automatyczne aktualizacje

uruchamiałem FF ponownie i dalej wykop jest blokowany przez tę bledną regułe
  • Odpowiedz
@Catmmando: tak z ciekawości - dlaczego ja nie miałem tego problemu, a o całej aferze dowiedziałem się z wpisów? Normalnie u mnie wszystko działało z ublockiem i tymi filtrami, nic nie aktualizowałem sam. Od czego to zależy?
  • Odpowiedz
  • 0
@Krupier: absolutnie nie mam pojęcia, w sensie, oczywiście wynika to z tego, ze filtry się zaktualizowały i błąd został usunięty ale nie mam pojęcia czemu np. na moim drugim komputerze filtry zaktualizowały się od razu a na pracowym nadal mam ten problem
  • Odpowiedz
@Catmmando: no ja właśnie czytam sobie tag i widzę, że zaczęło się jakoś wczoraj koło 9 rano gdzie ja o tej porze sobie normalnie mirkowałem bez żadnych błędów. :S

Moja żona też miała dziś ten problem, ale kliknęła na aktualizację filtrów (ta ikonka zegara) i już wszystko działa.
  • Odpowiedz