Aktywne Wpisy
encart30 +228
To uczucie gdy wchodzisz rano do osiedlowego spożywczaka i spotykasz w kolejce 4 facetów (30-55lat) i jedynie ty przyszedłeś kupić bułki.( ͡° ʖ̯ ͡°) Dwa piwa, 'coś do pączka', 3 piwa i 100ml smakowej , 100ml i energetyk. I nie była to jedna brygada, która zapakowała się razem
#alkoholizm
#alkoholizm

PtactwaWiele +523
Myślałem że wykopki jak zwykle przesadzają z odklejką w gastro. Aż do wczoraj…
Byłem w pewnym lokalu z meksykańskim jedzeniem w okolicach wrocławskiego rynku. Nie było obsługi kelnerskiej trzeba było podejść do baru i wziąć karty samemu. I spoko - ja tam nie przepadam jak ktoś za mną biega. Wybrałem sobie jedzenie i podszedłem do lady złożyć zamówienie. A Pani podając mi terminal do zapłaty pyta czy chce dać napiwek xDDD
Rozumiecie? Jeszcze
Byłem w pewnym lokalu z meksykańskim jedzeniem w okolicach wrocławskiego rynku. Nie było obsługi kelnerskiej trzeba było podejść do baru i wziąć karty samemu. I spoko - ja tam nie przepadam jak ktoś za mną biega. Wybrałem sobie jedzenie i podszedłem do lady złożyć zamówienie. A Pani podając mi terminal do zapłaty pyta czy chce dać napiwek xDDD
Rozumiecie? Jeszcze

Do momentu kiedy nie będzie aktualizacji wystarczy wyłączyć listę filtrów:
" pl: Oficjalne Polskie Filtry do uBlocka Origin"
#wykop #firefox #ublock
źródło: Zrzut ekranu 2026-04-13 103111
Pobierzw ustawieniach dodatków/zarządzanie mam dla całego Ublocka włączone automatyczne aktualizacje
uruchamiałem FF ponownie i dalej wykop jest blokowany przez tę bledną regułe
Zerknij tutaj
https://github.com/MajkiIT/polish-ads-filter/pull/23292/files/00c1420ba930dac039b6df1e30ca22cafdba45e5
Ten fix byl dodany jakos o 9:30.
Moja żona też miała dziś ten problem, ale kliknęła na aktualizację filtrów (ta ikonka zegara) i już wszystko działa.