Aktywne Wpisy

Wilczak +17
Urzekła mnie uroda tego opisu zderzenia ze ścianą:
– Jestem w miejscu, w którym wiem czego chcę i czego już nie.
przekładając to na #logikaniebieskichpaskow: – Wyskakałam się i moja rozepchana tożsamość może być twoja, jeśli jesteś ogarniętym gościem na poziomie.
#tinder #badoo #logikarozowychpaskow #polki
– Jestem w miejscu, w którym wiem czego chcę i czego już nie.
przekładając to na #logikaniebieskichpaskow: – Wyskakałam się i moja rozepchana tożsamość może być twoja, jeśli jesteś ogarniętym gościem na poziomie.
#tinder #badoo #logikarozowychpaskow #polki
źródło: Clipboard_05-11-2026_02
Pobierz
tomasiak +19
źródło: 1000002903
Pobierz

Tym bardziej szokuje to co się udało zrobić Węgrom. To tak jak upadek komuny, dosłownie.
#takaprawda #wegry #ue #ciekawostki
@Kismeth: ale co im się miało "udać"? Wcześniej rząd tam fałszował wybory czy co? Przecież Węgrzy go normalnie w demokratycznym głosowaniu wybierali. Teraz po prostu wybrali inaczej.
@pwone: nie. Orban kilka lat temu zmienił ordynację wyborczą i całkowicie zabetonował system wyborczy. Jednomandatowe okręgi wyborcze wytyczył tak, by zawsze wygrywać kasując głosy na przeciwników w ten sposób, że wygrywający w JOW zgarniał całą pulę głosujących i liczyło się to do wyników, dzięki
@Kismeth: I dlatego przegral wybory. Rzeczywistosc przeczy twojej tezie, tym gorzej dla rzeczywistosci.
@Kismeth: Czy ty sobie zartujesz? 35% glosujacych? W twoim urojonym swiecie to moze 35%.
źródło: image
Pobierzźródło: image
Pobierzźródło: image
Pobierz