Wpis z mikrobloga

Zaraza Jagodna

@thorgoth:
Ta pizza chyba z czystą kapsaicyną była tak ich ciągle piecze xd
Ktoś wie która to była dokładnie pizzeria? Będę następnym razem we Wrocku to aż się wybiorę xdd
  • Odpowiedz
niby jak USA i Polska miałyby energię węgrom dostarczać

@Otek0: jestem prawy ale tego także nie zrozumiałem. Polska żadnej energii nie ma, USA jest daleko. Jak mielibyśmy im coś dostarczać? Chyba że chodzi o marżę tranzytową z północy ale tam też rządzi Lewactwo więc i tak będą nas trzymać na smyczy i tak
  • Odpowiedz
@thorgoth: pivot to moje ulubione słowo tego roku. Ktoś zbankrutuje - mówi że spivotowal na inne źródła dochodu. Ktoś kręci - planowałem pivot.
  • Odpowiedz
@thorgoth: teraz ten wpis ma ponad 700 polubien. jak mozna jakkolwiek zgadzac sie z taka odklejka z d--y, niezaleznie od pogladow? X to portal dla porazek zyciowych, ktorzym leb spadl z szyi
  • Odpowiedz
@thorgoth: zaraz zaraz... Orban który przez ostatnie 15 lat uzależnił Węgry od ruskich węglowodorów w sposób niespotykany w całej Europie(ponad 80%!)
miał być jednocześnie człowiekiem który "spiwotował" by energetycznie te Węgry na USA i Polskę? XDDD

No nie powiem, ten pisowski fikołek powinien dostać jakieś szczególne wyróżnienie w kategorii robienia kurtyzany z logiki.
  • Odpowiedz