Aktywne Wpisy

dariusz44 +81
#gielda
Wiecie co mi r---------a głowę? To że taki pionek jak jak ma włożone prawie 100k USD w akcje takiego majkrosofta. Wiadomo że na minus, ale nie o to.
Ja, zwykły Darek, mam k---a prawie 400k PLN w akcjach jednej spółki.
W portfelu prawie milion.
Ja, zwykły chłopak z bloku, który pierwsze firmowe buty miał mając lat 16. Jakieś converese’y. A teraz mam takich butów szafę. I wszytko.
Mózg r-------y.
Wiecie co mi r---------a głowę? To że taki pionek jak jak ma włożone prawie 100k USD w akcje takiego majkrosofta. Wiadomo że na minus, ale nie o to.
Ja, zwykły Darek, mam k---a prawie 400k PLN w akcjach jednej spółki.
W portfelu prawie milion.
Ja, zwykły chłopak z bloku, który pierwsze firmowe buty miał mając lat 16. Jakieś converese’y. A teraz mam takich butów szafę. I wszytko.
Mózg r-------y.
kurde_ +8
Wziąłem za żonę kobietę która jest niestabilna emocjonalnie. Jest p----------a. Teraz po ślubie to wychodzi. Odcina mnie od znajomych od rodziny snuje jakieś teorie spiskowe. Nie mogę nic porobić poza domem chociażby ogarnąć auto czy pomóc bratu na budowie bo zaraz mi p------i że nie poświęcam jej i dziecku czasu. Czuję się jak w psychiatryku. Z chęcią wziąłbym rozwód ale mam z nią kilku miesięcznego syna #gorzkiezale #zwiazki

Ozdoba stwierdził, że 16 lat Orbana doprowadziło do tego, że ludzie przyzwyczaili się do dobrego i zechcieli zmiany xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
źródło: 485d7aa022d59ccca9e84460d19ef3891c14cb4389210be60491f95d0ca6c547
Pobierz@zjadlbym_kebaba: ba, stali się jednym z najbiedniejszych krajów w Europie całej, jedynie przed Mołdawią i Ukrainą w stanie wojny od 12 lat.
Gdzie w momencie wejścia do UE Węgry były bardziej rozwinięte od Polski. Dosłownie r----------ł ten kraj i rozkradł razem z kumplami.
Dzisiaj Polska to państwo wysoko rozwinięte, a tam... tam jak w Polsce w latach zerowych.
Tak, w Polsce też są dziury zabite dechami i sypiące się ruiny. Tyle
@zjadlbym_kebaba: nie mabipuluj. Bułgaria jest najbiedniejsza.
@zjadlbym_kebaba: no ok, może i dzięki orbanowi zostali najbiedniejszym narodem w UE, ale za to mają pierwsze miejsce w kategorii: najbardziej skorumpowany kraj UE.