Aktywne Wpisy
donalejd 0
Ktoś tu wczoraj pytał czy warto się bawić tradingiem na giełdzie przy dużych zarobkach, a ja mam inny przypadek: w połowie przyszłego roku chciałabym kupić mieszkanie, mam uzbierane więcej niż połowę + rodzina da mi jakieś wsparcie. Gdzie najlepiej trzymać te pieniądze teraz żeby bardzo nie traciły na inflacji? Rozumiem, że od giełdy trzymać się z daleka?
#finanse #gielda #nieruchomosci
#finanse #gielda #nieruchomosci
spucha +270

źródło: Zrzut ekranu 2026-04-12 201740
Pobierz@notBart: Piszesz bzdury!
źródło: Zrzut ekranu 2026-04-12 222409
Pobierzźródło: Zrzut ekranu 2026-04-12 224257
PobierzZresztą wpisz sobie frazę "Czy Węgry mogłyby funkcjonować bez rosyjskiego gazu" i zobacz co wyskoczy...( ͡~ ͜ʖ ͡°)
1. Ja się pytam czy od JUTRA Węgry zatrzymają rosyjski gaz, a ty że Orlen i że mają inne połączenia.
2. Ja stwierdzam że przepustowość c-----a, a ty że Unia im na razie nie zakaże na czas modernizacji.
3. To ja się pytam, czy ta Unia co ma decydować skąd Węgrzy mają brać gaz sama nie ciągnie od ruskich? A ty, pytasz czy umiem czytać ze zrozumieniem.
Pozdrawiam.
https://www.youtube.com/watch?v=r6_GHtpjni8
Macron jest kreowany na obrońcę europy przed Rosją. Wczoraj Tusk robił mu francuza w Gdańsku. Orban blee. Bo kontakty z Putinem (zgadzam się). Więc jak Macron po wybuchu wojny może mówić, że nie nazwałbym Putina rzeźnikiem i dlaczego teraz w 2026 25% ropy z importu we Francji pochodzi z Rosji? Dlaczego