Aktywne Wpisy

zazdrosny +32
często też pytacie mnie w wiadomościach skąd się wzięła moja klaustrofobia to odpowiedź znajduje się w załączonym obrazku (tak mnie się wydaje), a tak mnie się wydaje ponieważ znam tę historię od rodziny. a było tak, że jak miałem wbity ten 3/4lvl to poszedłem z rodzeństwem do makdonalda i zacząłem zjeżdżać na tej kopiącej prądem zjeżdżalni i podobno skrzyżowałem nogi podczas jazdy i kolana mi utknęły w rurze, że się zaklinowałem. podobno
źródło: obraz_2026-05-28_195559164
Pobierz
WolnyBLN +96

@ZnamzWidzenia: to nawołanie do wszystkich czy tylko do Lewaków? Bo co jak co ale wy to mieliście gigantyczną frekwencję ostatnio, byłem w komisji wyborczej na Wilanowie to tylu wk...ionych dziwadeł naraz nigdy nie widziałem. Babochłopy, pisanki, femi nazi i inne z...by
@ForestDruid: chyba ze Wegrzy beda madrzejsi i pojada bez trzymanki z rozliczaniem Fideszu a nie beda sie patyczkowac jak u nas
To PO swoimi działaniami motywuje do wybrania PiS. I PiS swoimi działaniami motywuje do wybrania PO. Więc dla POPISowych głupków to zależy co ostatnie zawiało i która populistyczna partia teraz rządzi i ich znowu (zaskoczenie) oszukała xD
@ZnamzWidzenia: jeśli ktoś na mikroblogu tak pisze to znaczy, że trzeba zrobić na odwrót.
"Jeśli mam wybierać między większym i mniejszym złem - wolę nie wybierać wcale."
~ Geralt z Rivii.
Nie mam żadnego obowiązku zagwarantować tym parszywcom od prawa do lewa dostępu do koryta.
A co zrobisz w dniu wyborów to Twój problem.
W opowiadaniu Geralt wzial strone i zostal za to pokarany, a jego dzialanie nie przynioslo ostatecznie dobrych skutkow.