Jakich używacie słuchawek na rower? Już byłem prawie na kupnie kostnych ale poczytałem że nic nie słychać powyżej 30km/h a właśnie dobra muzyka by się przydała na interwał gdzie na bidę będzie 35km/h+
Z drugiej strony jak z 30km z 100km trasy mam po ruchliwej drodze to chciałbym chociaż wtedy coś słyszeć jak nadjeżdża jakiś szalony busiarz #rower
@dzem_z_rzodkiewki: potwierdzam, kostne faktycznie słabo działają w głośnym otoczeniu. Ja po prostu wkładam słuchawkę tylko do prawego ucha a lewe słyszy ulicę. Tyle, że ja audiobooki a nie muzykę. Mam jbl endurance race 2, mają funkcję świadomości otoczenia - transmitują też dźwięki otoczenia razem z odtwarzanym strumieniem.
@dzem_z_rzodkiewki: ja długo szukałem czegoś co nie wypada z ucha i w końcu podpasowały Beats Fit Pro. Dźwięk jakościowo średni jak to beatsy, ale grają długo, głośno i szybko się ładują.
@Polinik: a no tak totalnie zapomniałem o takim rozwiązaniu jak transmisja dźwięków otoczenia razem z strumieniem. Teraz to ma sens, kupię takie prawdziwe douszne i właśnie z tą funkcją tylko znajdę jakieś najlepsze do 500 może 800zł
@dzem_z_rzodkiewki: ja jeżdżę w Samsung Buds 3 FE i tryb z dźwiękami otoczenia robi robotę. No chyba, że wieje mocno wiatr, wtedy włączam pełny ANC. Cenowo w miarę - 300zł. Jedyna wada - w rękawiczkach ciężko się używa przycisków, głośność gestami jeszcze jako tako, ale play/pause/next/prev to już loteria, o przełączaniu trybów ANC (przytrzymanie 2 słuchawek na raz) nie wspomnę. Zdecydowanie rozważę 4 generację jak trochę zejdą na ziemię z
Z drugiej strony jak z 30km z 100km trasy mam po ruchliwej drodze to chciałbym chociaż wtedy coś słyszeć jak nadjeżdża jakiś szalony busiarz
#rower
Ja po prostu wkładam słuchawkę tylko do prawego ucha a lewe słyszy ulicę.
Tyle, że ja audiobooki a nie muzykę.
Mam jbl endurance race 2, mają funkcję świadomości otoczenia - transmitują też dźwięki otoczenia razem z odtwarzanym strumieniem.
Dźwięk jakościowo średni jak to beatsy, ale grają długo, głośno i szybko się ładują.