@Just_Jump: Polonez, Tendur (ta wersja premium kebab Kinga, co to też jest w innych miastach), Shawerma ul. Wiślna (ci od stinky ksiapulo) W drugim rzędzie Arabia (Rynek Kleparski), Ocak Tandir Starowiślna. W trzecim, z sentymentu pod 13, pl. Wolnica. Edit: jak chcesz coś innego to KebLAB. Oni mają kebab bardziej 'europejski' niż arabski, nie mają mięsa w płatach tylko mielone (ale dobrej jakości) i mają fajne kompozycje.
@tuomollo: byłem miesiąc temu i padaka dla mnie. Ale może mieli zły dzień czy coś. Shawerma, polenez, tendur ok. Jamra na pewno dobra jakościowo ale nie moje smaki. Arabia jeszcze ciekawa się wydawala ale rok temu próbowałem.
Ja z takich zwyklackich kebabów lubię Grube Rollo, kebab HQ przy Jubilacie.
W drugim rzędzie Arabia (Rynek Kleparski), Ocak Tandir Starowiślna. W trzecim, z sentymentu pod 13, pl. Wolnica.
Edit: jak chcesz coś innego to KebLAB. Oni mają kebab bardziej 'europejski' niż arabski, nie mają mięsa w płatach tylko mielone (ale dobrej jakości) i mają fajne kompozycje.
@misk4cy: zwykła chamska kula mocy.
@NitrousOxide: prima aprilis już dawno był.
@tuomollo: byłem miesiąc temu i padaka dla mnie. Ale może mieli zły dzień czy coś. Shawerma, polenez, tendur ok. Jamra na pewno dobra jakościowo ale nie moje smaki. Arabia jeszcze ciekawa się wydawala ale rok temu próbowałem.
Ja z takich zwyklackich kebabów lubię Grube Rollo, kebab HQ przy Jubilacie.