Wpis z mikrobloga

@czerwonemarlboro: miałem to 10 lat. Warto kupić tylko i wyłącznie 330Ci'04 - silnik jest ok, II lift, poprawili co umieli w tym mocowanie tylnego mostu, tylko wersje 330Ci'03 i 04 mają 6 biegów i można jeździć po autostradzie szybko i tanio (do 140 poniżej 9litrow pali) 3500obr to 170km/h. Silnik bierze olej, bo po 150tys. padają trochę pierścienie zgarniające, ale taki stan może się utrzymywać latami. Moja zawsze brała te
kipowrot - @czerwonemarlboro: miałem to 10 lat. Warto kupić tylko i wyłącznie 330Ci'0...

źródło: 1000066031

Pobierz
  • Odpowiedz
@kipowrot: a ok dobrze wiedzieć, czyli 330i w sedanie już jest słaby ( ͡° ͜ʖ ͡°)?
@czerwonemarlboro Nie słuchaj go.
Bierz po 2002, 320/325/330 poliftowe b54m2x. Wszystkie spoko ale im większy tym lepszy i droższy. Sam mam 325 z gazem od 9 lat, trochę żałuję że nie 330 ale były takie padaki że po pol roku się poddałem. Z obecnego jestem zadowolony.
Patrz żeby nie
  • Odpowiedz
@czerwonemarlboro: trudny temat. jaki masz budzet? ja mialem e46 15 lat temu i bylo git, dzis... nie wiem czy cos sprawnego jeszcze zostało za w miare normalne pieniądze. Przede wszystkim - to nie są trwałe i pancerne auta. bdb wykonane, świetnie się tym jeździło, zapach skóry wspominam do dziś, ale wiek.. a mialem z 2004r. z grudnia xD.
  • Odpowiedz
@kipowrot: tak, ale jak pisałem szukałem pol roku i nic lepszego nie znalazłem. A to było 8 lat temu więc obecnie obstawiam że jest jeszcze trudniej. Mam 325 shadowline z mpakiem w prawie full wersji i jest spoko, wiadomo że fajniej by było mieć 330 i 6bieg ale świat na tym się nie kończy. A 330 które oglądałem były już wtedy tak pordzewiałe albo zwiesniaczone że wątpię żeby dożyły dnia
  • Odpowiedz