#perfumy wie ktoś czy da się łatwo uzupełnić "zwykłą" butelkę z atomizerem z wkładu bois imperial czy ma jakiś dziwny mechanizm gdzie dopiero po wkręceniu w oryginalny leci?
@darek-jg: nie no atomizer jest odkręcany, to butelka od dekantów. Tylko nie chcę się "naciąć' na sytuacje gdzie refill ma jakieś zabezpieczenie gdzie pasuje tylko do oryginalnego flakonu.
@10129: bois ma prosty refill, naciska się go i dozuje, nic się nie wkręca, możesz śmiało napełnić każdy dekant :) w razie czego możesz odkręcić refill i ściągnąć z niego igłą sok
@Mkkr: Mialem caly refill i dalo sie odkrecic, teraz mam drugi ale nieodpakowany i no zakladam, ze dalo sie odkrecic rowniez ale moze sie cos zmienilo bo zatyczka jest troche inna
@Turpizm: nie psikałem dzisiaj bo dopiero po 17 dotarł i już coś na sobie miałem. nawet jak będzie gorzej niż było to przy 311zł za 150ml i tak nie będzie tragedii. tylko flakon gdzieś znaleźć teraz bo butla głupio wygląda xd
@Turpizm: dałem 2 strzały pod koszule wczoraj o 23, jeszcze pachnie. Tylko wiesz, moje 2 strzały to nie sa Twoje jak masz flakon, nie mam pojęcia ile ten atomizer wyrzuca.
@10129: pytam bo mam ten refill ale jeszcze we flakonie jest z 70ml i jeszcze będzie stał, więc byłem ciekawy. Na skórze bois nie przekraczał raczej mocno 8h więc biorąc pod uwagę to jak u Ciebie czuć to jest spoko, na ubraniach bois siedzi tygodniami jak się dużo zaaplikuje
wie ktoś czy da się łatwo uzupełnić "zwykłą" butelkę z atomizerem z wkładu bois imperial czy ma jakiś dziwny mechanizm gdzie dopiero po wkręceniu w oryginalny leci?
źródło: 1000002553
Pobierzźródło: 1000002554
PobierzTylko wiesz, moje 2 strzały to nie sa Twoje jak masz flakon, nie mam pojęcia ile ten atomizer wyrzuca.