Aktywne Wpisy
retromirek +506
W ciągu zaledwie kilku lat pochowałem całą swoją najbliższą rodzinę. Zostałem na świecie zupełnie sam, mając pod opieką dorastające dziecko. Robię za ojca, matkę i tarczę ochronną.
Po drugiej stronie mam byłą żonę, której jedynym celem życiowym stało się zniszczenie mnie psychicznie, finansowo i zdeptanie spokoju naszego dziecka. Od lat toczę wykańczającą walkę z patologią systemu, złośliwością urzędników i kłamstwami. Ex zdołała zmanipulować i przeciągnąć na swoją stronę resztki mojej dalszej rodziny, robiąc
Po drugiej stronie mam byłą żonę, której jedynym celem życiowym stało się zniszczenie mnie psychicznie, finansowo i zdeptanie spokoju naszego dziecka. Od lat toczę wykańczającą walkę z patologią systemu, złośliwością urzędników i kłamstwami. Ex zdołała zmanipulować i przeciągnąć na swoją stronę resztki mojej dalszej rodziny, robiąc

repiv +11

#rosja #wojna #ukraina #wegry #bekazprawakow #bekazkorwina #wipler #bekazkuca #bekazkonfederacji #polskieonuce
źródło: 29663
PobierzCo do samych rządów SLD, to na pewno ich wielką zasługą jest dostosowywanie polskiego prawa do wymogów unijnych. To było coś wielkiego, bo wpływ Unii Europejskiej na naszą gospodarkę jest kolosalny. Sam rząd miał koszmarne notowania, ale w późniejszych latach odczuliśmy, że zrobili naprawdę