Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 60
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Iran morduje własnych obywateli, którzy nie zgadzają się z władzami

@adam-yxz: najśmieszniejsze jest to, że Iran wraz ze swoimi terrorystycznymi przystawkami i tak zabili mniej ludzi niż Izrael w Gazie (72k). Dziwne, nie?
  • Odpowiedz
@adam-yxz: To co dzieje się w Iranie to wewnętrzna sprawa tego kraju i jego mieszkańcy sami powinni pogonić islamskich fundamentalistów. Agresja Izraela i USA tylko umacnia reżim. Z Rosją zawierają po prostu interesy i pewnie coś dostają za drony. Wojska na Ukrainę nie wysłali jak Korea Północna
  • Odpowiedz
Tutaj są takie elementy którym się marzy ustrój na wzór Iranu ()

@adam-yxz: Islamskie państwo religijne z prawem szariatu?

Jestem na wykopie ponad 16 lat, nie widziałem ani jednego takiego poważnego wpisu - poza jawnym trollowaniem.
  • Odpowiedz
Iran wspiera takie piękne kraje jak Rosja czy Chiny

@adam-yxz: To tak samo jak obecna administracja Trumpa.

Iran morduje własnych obywateli, którzy nie zgadzają się z
  • Odpowiedz
@rvtzkv: chodzi o to że swoim zachowaniem zniechęca ludzi do judaizmu. Ja go popieram i życzę sobie by nie przestawał ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@adam-yxz: W Iranie również nie prześladuje się żadnych mniejszości religijnych. W państwach ościennych wcale nie morduje się mniej obywateli niż Iranie. Różnica jest taka, że Iran to ten zły reżim a Arabia Saudyjska to oczywiście dobry reżim. Iran jest w koalicji z Rosją u Chinami bo raczej nie ma innego wyjścia z uwagi, że USA jest na łańcuszku nażystów.
  • Odpowiedz