Wpis z mikrobloga

@majkel34: Ale nikt nie zmusza do kupowania, jeśli ktoś inny ma taniej to prosze korzystac, twoim tokiem rozumowania jak kupiłem sok po 6 zl i tak go rozlewam a teraz na ph najtaniej jest po 9 to mam sztucznie zawyżyć cenę?
  • Odpowiedz
@majkel34: czyli idąc Twoim rokiem rozumowania powinien zaoferować za 3,75 zł/ml, bo taka jest obecnie najniższa cena za flakon. A może ustalasz zasady, że ten kto nie ma refilla, nie ma prawa odlewać? Poza tym to nie jest reklamowana rozbiórka, a na prośbę jednego mirka inny mirek powiedział, że jest w stanie spełnić życzenie w określonej cenie. Jak dla mnie to może napisać nawet i 7 zł/ml, bo może właśnie
  • Odpowiedz
@majkel34: @tangofever @Vhredny A ja się zgadzam i nie uważam, że to zesransko. Jakiś czas temu też prowadziłem tu dyskusje na ten temat i jest to delikatnie mówiąc w---------e takie zwracanie uwagi . Najczęściej że drogo krzyczą Ci co albo nie odlewają tylko siedzą i promocji szukają a później się sraja bo 5 zł więcej zapłacą na 10 mililitrach . Nie każdy kupuje po najniższej cenie która była
  • Odpowiedz