Przechodzę drugi raz Cyberpunka, pierwszy był zaraz po premierze, teraz po latach, poprawkach i z dlc. Hejt z jakim gra się spotkała te parę lat temu powinien być opisywany jednym ciągiem z polowaniami na czarownice i pogromami semitów. ARCYGRA, nigdy nie grałem w lepszą.
@MackaCthulhu: widze ze pamiec krotka i zapomniales co poobiecywali autorzy a co dali graczom. Jasne gra fabularnie jest swietna i bardzo dobra gdy po prostu przechodzisz fabule. Ale obiecywali nam cos innego.
@MackaCthulhu: gdy wykopki wyły na premierze, że nic nie działa na ich wypasionych sprzętach, ja sobie po cichu przeszedłem grę na gtx1060 i i5 3 generacji xd Był dosłownie jeden mały błąd z teksturami na początku i jednej misji nie zaliczyło.
@MackaCthulhu gra jest kozak, ale hejt za darmo nie był. Wypuszczenie tej gry w takim stanie to był skandal w opór. Wyczekałem dwa lata, żeby zacząć. Po roku spróbowałem na dwie godziny i jeszcze było mnóstwo bugów.
@MackaCthulhu: raczej cyberbug, nadal masa błędów, słaba optymalizacja , mam tylko 100fps z ray tracing i hdr w 4K historia nadal nie trzyma sie kupy, skad v i jackie się znali ?
@Anomalocaracid: przeciez takie odyssey czy valhalla to zwykła podpierdółka przy grach takich jak wiedzmin/cyberpunk. jesli ustalimy, ze cyberpunk jest AAA, to takie odyssey valhalla to max A.
@MackaCthulhu: nigdy nic więcej nie kupie od hochsztaplerów i złodziei z cdpr, nieważne jak ta gra wygląda teraz i nic mnie nie obchodzi, że to polska firma (januszex) i kiedyś zrobili wiedźmina
@MackaCthulhu: ja kupiłem grę na premierę, zderzenie oczekiwań z trailera gdzie była pokazana policja texmex, open world który miał wyglądać jak żywy z rzeczywistością gdzie jest pusta mapa policja nie działa i oprócz fabuły wszystko było takie se sprawiło że skutecznie zniechecilem się do tej gry
@MackaCthulhu: Dużo lepszych gier wyszło natomiast hejt był bo w dniu premiery gracze robili za beta server i to taki surowy dosyć. Czyli nie dość że zapłacili kilka stówek za edycje kolekcjonerskie to jeszcze robili za frajer jako testerzy. XD Postacie randomowo T-pose'wały, gra się nie wczytywała, bugi, lagi, przenikające się tekstury, z samochodami to był dramat XD i tysiące innych problemów.
Dla Cyberbuga najwięcej to zrobił Keanu Reeves bez
@MackaCthulhu: przecież obecny stan gry nie ma nic wspólnego z tym w jakim stanie gra wyszła. Lubię redów, kupiłem i przeszedłem wszystkie wiedźminy i cp, ale za jak marketingowali tą grę i w jakim stanie wyszła należy im się ostre je*banie po wsze czasy.
Pamiętaj że to była PIERWSZA GRA TEGO KALIBRU W HISTORII WYCOFANA Z PS STORE gdzie gracze dostali refundy.
@MackaCthulhu: same story. Jakiś miesiąc temu odpaliłem, ale do końca nie przeszedłem. Bugów nie ma, ale fabuła liniowa jak w strzelaniach sprzed 20 lat.
Zastanawiałem się czasem na co te dialogi z możliwością wyboru jak wszystko i tak się na ogół sprowadza do jednego?
Klimat, grafika, muzyka i masa detalii zajebista, ale gra ogólnie dość średnia.
@Bestia_z_Jellystone: grałem na moim kompie z 2017 roku za 3k zaraz po premierze czyli jakimś wczesnym patchu, wiem że miałem szczęście ale chyba .przez 50 godzin gry miałem może z 2 crash, gra już wtedy była obłędna, nie rozumiem hejtj na nie
Hejt z jakim gra się spotkała te parę lat temu powinien być opisywany jednym ciągiem z polowaniami na czarownice i pogromami semitów.
@MackaCthulhu: Przecież to było w wielu przypadkach niegrywalne g---o na premierę, lol. To, że teraz to dobra gra tego nie zmieni. Przecież nawet ze sklepu Playstation na kopach wyleciała, bo zupełnie nie chodziła na starej konsoli (a chytrzy na kasę redzi nie odpuścili wydania na tej platformie)
@MackaCthulhu: Chyba w Wiedźmina 3 nie grałeś ( ͡°͜ʖ͡°) W porównaniu do niego, CP2077 to gra robiona po łebkach, na kolanie - tak, jest naprawdę dobra, ale k---a, to mogło być j----e arcydzieło, które ma dziesiątki bugów nawet w tej ostatniej iteracji
#gry #cdprojektred #cyberpunk2077 #wiedzmin
Był dosłownie jeden mały błąd z teksturami na początku i jednej misji nie zaliczyło.
raczej cyberbug, nadal masa błędów, słaba optymalizacja , mam tylko 100fps z ray tracing i hdr w 4K
historia nadal nie trzyma sie kupy, skad v i jackie się znali ?
Dla Cyberbuga najwięcej to zrobił Keanu Reeves bez
Pamiętaj że to była PIERWSZA GRA TEGO KALIBRU W HISTORII WYCOFANA Z PS STORE gdzie gracze dostali refundy.
źródło: 131581431_1763292360508229_456830147848922344_n
PobierzZastanawiałem się czasem na co te dialogi z możliwością wyboru jak wszystko i tak się na ogół sprowadza do jednego?
Klimat, grafika, muzyka i masa detalii zajebista, ale gra ogólnie dość średnia.
@MackaCthulhu: Przecież to było w wielu przypadkach niegrywalne g---o na premierę, lol. To, że teraz to dobra gra tego nie zmieni. Przecież nawet ze sklepu Playstation na kopach wyleciała, bo zupełnie nie chodziła na starej konsoli (a chytrzy na kasę redzi nie odpuścili wydania na tej platformie)
Gdyby nie ten hejt to gra by wyszła taka i by było "ch*j zostaw tak", nikt by nie inwestował pieniędzy w łatanie gry 3 lata gdyby nie było
@MackaCthulhu: Chyba w Wiedźmina 3 nie grałeś ( ͡° ͜ʖ ͡°) W porównaniu do niego, CP2077 to gra robiona po łebkach, na kolanie - tak, jest naprawdę dobra, ale k---a, to mogło być j----e arcydzieło, które ma dziesiątki bugów nawet w tej ostatniej iteracji