Aktywne Wpisy

Djuk94 +86

#gielda Wyobrażacie sobie strajk w orlenie? 93% pracowników stacji irafinerii mówi zarządowi że kurs urósł znacząco ostatnio i należy im się część tych zysków, bo w sumie to dzięki pracownikom też jest zysk. Chcą powiedzmy 15% tego co firma zarobi w tym roku.
Ja też sobie nie wyobrażam, dlatego jestem całym sercem z pracownikami samsunga, którzy mają rozpocząć strajk 21 maja, bo domagają się części od rosnących zysków firmy.
#
Ja też sobie nie wyobrażam, dlatego jestem całym sercem z pracownikami samsunga, którzy mają rozpocząć strajk 21 maja, bo domagają się części od rosnących zysków firmy.
#
źródło: image
Pobierz

A tu się okazuje, że Wipler ramię w ramię z pisowcami poleciał wspierać ruskiego kundla. Wam to nie przeszkadza?
#polityka #neuropa #4konserwy
źródło: IMG_7785
Pobierzźródło: 1057
PobierzPIS to głównie patologia, która świat pojmuje w kategoriach wojen plemiennych.
@mhmhmhmhm: Tak w ogromnym skrócie wyborcy PiS to ludzie którzy dają się przykupić własnymi pieniędzmi. Najbardziej zabawne było chyba jak obiecali wozy strażackie dla OSP żeby sobie kupić głosy, wozy które i tak OSP by dostało xD
Teraz mamy agresję na naszego sąsiada, grożenie atakami na Polskę, faktyczne strzelanie w nas dronami, żądanie cofnięcia granic NATO do czasów przed 1997 r., Orban i jego ministrowie szpiegują na rzecz Rosji i zobowiązują się działać na naszą szkodę, a takie obrzydliwe kundle jak ty będą jeszcze klaskać uszami, że jakiś śmieć w imię
przecież konfederacja jest z 2137x bardziej ruska niż nawet pis
@mhmhmhmhm: o tych wyborcach, którzy w 2019 naśmiewali się z protestów na Białorusi i kibicowali łukaszence? Czy o tych, którzy chcą witać armię putina kwiatami w Polsce?
Komentarz usunięty przez moderatora