Aktywne Wpisy

zajsty +659
W 34 kolejce Harry Kane zdobywa hattricka.
Anglik kończy sezon ligowy 25/26 z wynikiem 36 goli w 31 spotkaniach.
Po raz kolejny, dzięki za wspólną zabawę.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
Anglik kończy sezon ligowy 25/26 z wynikiem 36 goli w 31 spotkaniach.
Po raz kolejny, dzięki za wspólną zabawę.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
źródło: KvL34
Pobierz
OwyBEB +1
Nie wiem czy to dobre miejsce na takie zapytanie, ale może ktoś mi doradzi. Otóż poznałem dziewczynę, zaręczyliśmy się i postanowiliśmy kupić mieszkanie. Miasto wojewódzkie 82 m2, cena 970 tys. w systemie 20/80 czyli 20% wkładu własnego, a przy oddaniu nieruchomości przez dewelopera 80% (blok się obecnie buduje).
W listopadzie 2025 zapłaciliśmy 20%, wkładu własnego podpisując umowę deweloperską, a pozostała część czyli wspomniane 80% gdy mieszkanie zostanie oddane przez dewelopera w III kwartale
W listopadzie 2025 zapłaciliśmy 20%, wkładu własnego podpisując umowę deweloperską, a pozostała część czyli wspomniane 80% gdy mieszkanie zostanie oddane przez dewelopera w III kwartale
źródło: 9d572fb9-ea1c-4e45-b946-0b9c2a9fc279_cesja-praw-z-umowy-deweloperskiej-780x470
Pobierz

Biedra zrywa umowę z polskim producentem Wawel, co wpłynie na zmniejszenie jego dochodów o 20%.
Biedra od dawna wprowadza swoje podróby marki Magnetic.
Sklepy mają kluczowe miejsce w swojej gospodarce. Są układem krwionośnym dla firm z branży spożywczej. Już na dzisiaj to jest jakiś skandal, że większość sklepów w Polsce jest zagranicznych właścicieli, którzy żywią się zarobkiem z codziennego życia Polaków.
Biedronka przegięła pałę cancelując Wawel, moim zdaniem powinna być ZBOJKOTOWANA!!
To zerwanie to ostre negocjacje, albo obniżanie ceny albo wypowiadamy umowę.
Wawel jest jeszcze polski? W------e w jakieś czekolady nadziewane byle czym dla grubasów
Niech zaczną robić coś pożytecznego
#gielda
źródło: 1000007379
PobierzPolak sam tak głosuje portfelem, bo Polak całe swoje nędzne życie woli chodzić do dyskontu i żreć jeden rodzaj sera, jeden rodzaj keczupu, jeden rodzaj czekolady, jeden rodzaj wędliny itp.
Nie wiem jak jest teraz, ale po opakowaniach domyślam się że tak samo.
Niech padają. Starta żadna.