Wpis z mikrobloga

#primemma Nic się tu nie dzieje, więc pozwolę sobie zareklamować kanał Błońskiego "Od zera". Podróżuje po Indiach bez pieniędzy. Trochę odczarował ten kraj i swój wizerunek w mojej głowie, bardzo przyjemnie się ogląda. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

https://m.youtube.com/watch?v=sMaf7dI6GJk
kfff - #primemma Nic się tu nie dzieje, więc pozwolę sobie zareklamować kanał Błoński...
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kfff: a ty nie musisz zaśmiecać tagu syfem ktory każdy ma tu w dupie strzelając z palca pod krasziego ewidentnie nie w formie. idź na pdfmma tam z tobą podyskutują o tym czy mu nowy fryz pasuje
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
ty nie musisz zaśmiecać tagu syfem

@gabapentyn: po prostu omiń ten wpis, unosisz się jakbym skrzywdziła kogoś z Twoich bliskich. Są tu dziesiątki bezsensownych wpisów, a Ty się mnie czepiasz. Zgłoś moderacji jeśli tak Tobie przeszkadza mój wysryw.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@gabapentyn: możesz dodać mnie do czarnej listy.
Poza tym nie oglądam serii Błońskiego, bo podoba mi się jako mężczyzna, tylko stworzył fajny kontent. Lubię kanały podróżnicze i ten mi siadł po prostu.
Miłej nocy.
  • Odpowiedz
@kfff: Czy cword Błoński kiedykolwiek brał udział w Prime MMA? Czy kiedykolwiek organizacja o nim wspomniała, a on o organizacji? My tutaj zajmujemy się Prime MMA, konkretnymi zadymiarzami. Wyżej sobie cenimy Lasika niż Kacperka, więc idź na jakieś forum podróżnicze albo celebryckie. Ewentualnie tag pdfmma
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@Pomorski_Wilk: Przecież na tagu są wpisy o fame MMA, a on kiedyś walczył w fejmie. Po prostu proszę omiń ten wpis albo dodaj mnie do czarnej listy.
  • Odpowiedz