Wpis z mikrobloga

Oglądałem dziś gale Oktagon MMA która leci w sumie do teraz. I do jasnej cholery xD kto to komentuje. Jak ktoś narzeka na komentarz Juras vs Janisz to tutaj zastanawiam się co autor ma na myśli albo co zamierza zrobić. W jednej chwili próbuje faworyzować Polaków po to by zaraz wbić im szpilkę by być obiektywnym? Czy cholera wie co. Przez co wychodzi taki smaczek jak walka Piwowarski vs Timo Feucht i przyznam nie znam ani jednego. Ale jak już przy 5 razie usłyszałem że Polak radzi sobie mimo tego że był znacznym underdogiem chociaż jego przeciwnik nie walczył od 7 lat to już był kosmos. Nie mam pojęcia czy on chciał wychwalać Polaka że radzi sobie mimo tego że był uznawany za underdoga czy próbował go wyśmiać że jest uznawany za underdoga w walce z przeciwnikiem który nie walczył 7 lat. Nie wiem, aż żałuje że nie ma możliwości spytania komentatorów po walce ale jestem ciekaw czy oni w jednej chwili chcieli faworyzować Polaków po to by przypomnieć sobie że mają być obiektywni czy jak

#oktagon #ksw #ufc
  • 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Plecakowicz: W zastępstwie komentowali Filip Błachut i Tomasz Jeruszka, którzy prowadzą podcast Wiwisekcja MMA na YT, często robią transmisje na żywo, więc możesz ich tam o to bezpośrednio zapytać. :)
  • Odpowiedz