Aktywne Wpisy
Dajcie_zyc223 +87

MackaCthulhu +75
Przechodzę drugi raz Cyberpunka, pierwszy był zaraz po premierze, teraz po latach, poprawkach i z dlc. Hejt z jakim gra się spotkała te parę lat temu powinien być opisywany jednym ciągiem z polowaniami na czarownice i pogromami semitów. ARCYGRA, nigdy nie grałem w lepszą.
#gry #cdprojektred #cyberpunk2077 #wiedzmin
#gry #cdprojektred #cyberpunk2077 #wiedzmin

Przy okazji może wiesz czy to będzie w ogóle zauważalna różnica między długością 175 (taką mam obecnie), a 172,5?
175 ciężko dostać ogólnie, a wolałbym taką
albo ona albo rama źle nagwintowana bo suport już wymieniłem, złożyłem wszystko na nowo i nic się nie zmieniło
na lewym ramieniu od wewnętrznej strony tam gdzie styka się z suportem lakier był
źródło: 1002597797
Pobierzźródło: 1002597798
Pobierzw ogóle jest tak, że jak się ustawi lewe ramię w stronę koła przedniego i popatrzy od góry to szczelina między ramieniem a suportem jest bardzo mała, a jak się da ramię w stronę koła tylnego to patrząc od góry szczelina między suportem a ramieniem jest wyraźnie większa
nie wiem czy to
suport na pewno wkręciłem równo, wkręcany był lekko dłonią dopóki się dało, klucza dynamometrycznego do suportu nie mam ale 35-50 Nm to całkiem spory zakres i
z jakiegoś powodu fabrycznie ta plastikowa nakrętka była krzywo wkręcona, w zasadzie tak jak na zdjęciu i miała uszkodzony gwint przez co nie dało się jej już prosto wkręcić
no i te różne szczeliny w różnych miejscach między lewym ramieniem a suportem - było tak fabrycznie i nadal jest po mojej złożeniu od nowa, mogę ci nawet zdjęcie tego zrobić
źródło: 1775942853095
Pobierzźródło: gfdgfdggfdgfdgfdg
Pobierzźródło: 1002597801
Pobierzfabrycznie nie było podkładek suportu i z nowym suportem też nie było żadnych podkładek w opakowaniu, wydaje mi się że podkładki są tylko do suportów 68/72
jeśli chodzi o 'podkładki wchodzące na wielowypust' to był oring na lewym ramieniu dookoła 'dziury', nawet go wyciągałem żeby wyczyścić, nie wiem czy to o to chodzi
źródło: obraz
Pobierzźródło: 1002597802
Pobierz