@Mihajuj: co prawda z nikim słynnym w piłkę nie grałem, ale jako że moim hobby jest simracing to od czasu do czasu ścigam się wirtualnie z ludzmi, którzy w tym momencie jadą wyścig endurance na Circuit Paul Ricard ( ͡°͜ʖ͡°)
@Mihajuj: Klich (syn nauczycielki od pływania) i Kapustka (kumpel kolegi z Pogórskiej Woli), ale to wszystko towarzyskie kopanie, więc ciężko ocenić jak się spinali, a jak nie
@Erimar: widać że krakowskie towarzystwo. Jak to jest ze w każdym mieście w tym kraju typowy random to spotyka Kuna czy tam Świderskiego, a w Krk to co drugi dzień spotykacie Jana Nowickiego albo króla jakiegoś
@Mihajuj: jeszcze jeden news tarnowski. Zamiast Termalicy mogła być wielka Unia Tarnów, ale pogoniło Pana Witkowskiego nasze miejskie towarzystwo. Gość się obraził i postanowił w Niecieczy zrobić wielki klub. Szkoda, że historia nie potoczyła się inaczej (╯︵╰,)
@Mihajuj: tak patrząc po piłkarzach z okolicy to wychodzi na to, że grałem przeciwko Bartkowi Poczobutowi, ale na pewno nie zarejestrowałem tego faktu xD A no i z Pawłem Łysiakiem, ale to kolega z podwórka
A no i z Pawłem Łysiakiem, ale to kolega z podwórka