Wpis z mikrobloga

@czarna_mamba: dzieciak będzie mieć nauczke na przyszłość, jak to dobrze rozegrasz to może zmotywujesz go do nuaki. Wyobraź sobie że on publicznie udowadnia nauczycielowi że się myli w taki sposób, że klasa kpi z nauczyciela...

Ja miałem tak w liceum z fizyki. Ogarniałem ten przedmiot lepiej niż nauczycielka i ją trollowałem, zadając proste pytania na które nie potrafiła odpowiedziec. Po tym gdy oddawała sprawdziany potrafiłem poprawiać po niej błędy po
  • Odpowiedz
@majorponury: jak brzytwa okhama dałnie, gdzie tu widzisz zasotsowanie w przypadku skreslania nazw, ktore "nie pasuja"? xD
to jest taki fikol pokroju jak ten nauczyciel z dodatkowym chromosomem zrobil przy ocenie
  • Odpowiedz
Nauczyciel miał rację w tym otoczeniu wielokąt nie pasuje a ty się prujesz niepotrzebnie

@pearl_jamik: Chodzi o słowa niepasujące do figury, a nie do otoczenia. Wielokąt doskonale pasuje do tej figury.
  • Odpowiedz
  • 14
@Martwy_stwor

Ogólnie mega mnie to zmotywowało bo lubiłem ją trollowac, co skonczyo sie swietnie napisana matura z fizyki.

A może to ona cię trollowała?

Tak naprawdę wszystko umiała bardzo dobrze, ale cię podpuszczała. Przez to ty siedziałeś godzinami nad książkami, żeby być pewnym odpowiedzi, żeby potem móc to wytknąć, ona udawała, że nie wiedziała, a tak naprawdę bardzo dobrze wiedziała, ale uczeń sam się uczył i jeszcze wykręcił w statystykach bardzo
  • Odpowiedz