Obejrzałem Star Wars: Ashoka Czy tylko ja mam problem z tym serialem, że on za długo się rozkręca, mimo że ma tylko 8 odc? Też po części czułem się jakbym oglądał serial o Sabine Wren, niż o Ashoce. Walki trochę koślawe oprócz tych z Ashoką i Skollem. Ezra kolejną ofiarą zrobienia z niego menela zaraz za Lukiem i Obi-Wanem. Thrawn wygląda jakby się spasł będąc na wakacjach. Dobrze, że kiedyś obejrzałem Wojny klonów i Rebeliantów, bo jakbym usiadł bez obejrzenia tych animacji to bym ochujał kto jest kim i po co oraz na co. Nie czułem tej fabuły serialu - od co latają sobie tu i tam. Nie czułem tej wagi niebezpieczeństwa jakim ma być Thrawn. Za to jak się pojawił to było czuć do niego respekt. Zakończenie sezonu nie porwało nic, a nic.
Odc 5 był chyba najlepeszy mimo ponownego wyciągnięcia Anakina z szafy. Sceny podczas bitwy, gdzie te zbroje klonów były już prawdziwe (Lucas ty bulwo), dobrze się oglądało. Oczywiście trzeba wpechnąć kolejną postać (Rex) bo Filonii by się udusił. Jak na razie serial mocno średni. Czekam na ten 2 sezon
Obejrzałem Star Wars: Ashoka
Czy tylko ja mam problem z tym serialem, że on za długo się rozkręca, mimo że ma tylko 8 odc?
Też po części czułem się jakbym oglądał serial o Sabine Wren, niż o Ashoce. Walki trochę koślawe oprócz tych z Ashoką i Skollem. Ezra kolejną ofiarą zrobienia z niego menela zaraz za Lukiem i Obi-Wanem. Thrawn wygląda jakby się spasł będąc na wakacjach. Dobrze, że kiedyś obejrzałem Wojny klonów i Rebeliantów, bo jakbym usiadł bez obejrzenia tych animacji to bym ochujał kto jest kim i po co oraz na co.
Nie czułem tej fabuły serialu - od co latają sobie tu i tam. Nie czułem tej wagi niebezpieczeństwa jakim ma być Thrawn. Za to jak się pojawił to było czuć do niego respekt. Zakończenie sezonu nie porwało nic, a nic.
Odc 5 był chyba najlepeszy mimo ponownego wyciągnięcia Anakina z szafy. Sceny podczas bitwy, gdzie te zbroje klonów były już prawdziwe (Lucas ty bulwo), dobrze się oglądało. Oczywiście trzeba wpechnąć kolejną postać (Rex) bo Filonii by się udusił.
Jak na razie serial mocno średni. Czekam na ten 2 sezon