Aktywne Wpisy

kris006 +436
Ja już mordeczki na dworcu, lecę do Warszawy, ziomek co go nie widziałem lat tysiąc, ma mi nawinąć robotę w gastro, a Polska B wymiera i lepiej nie będzie, trza uciekać. Trzymajcie kciuki
źródło: 1000028860
Pobierz
nervous_breakdown +139
W natłoku codziennych kataklizmów, konfliktów i mrocznych prognoz często umykają nam dobre wiadomości
źródło: 1000141342
Pobierz

Myślałem o full face z szybką aby pęd powietrza nie powodował łzawienia do czego mam predyspozycję no i aby wentylacja była sensowna oraz dobrze współpracował on z okularami korekcyjnymi.
AI podpowiada cuda z systemami MIPS, szybkami Pinlock które niwelują parowanie i w ogóle najlepiej to motocyklowy kask na to wychodzi, chociaż one po 1.5kg ważą, więc pewnie będzie go już czuć i ogólnie nie wiem czy to nie jest może już overkill na takie stosunkowo spokojne niedzielne emeryckie wojaże (legalna hulajka ze speed cap 25km/h).
W każdym razie co uważacie i jakie Wy okularnicy używacie full face z szybkami na hulajnogach? Myślałem o kwotach 500 do góra 1500zl
(niewykluczone, że w przyszłości pokuszę się na jakiś nielegalny model z dużo szybszymi osiągami, stąd dobry kask będzie bardziej future proof).
Parę takich co ai podpowiedziało to:
Enduro LS2 MX701 Explorer,
Bell Sanction 2,
AIROH COMMANDER 2,
BELL BROOZER
#hulajnogaelektryczna #hulajnoga #transport #kiciochpyta #pytanie
https://allegro.pl/oferta/kask-motocyklowy-crossowy-enduro-quada-homologacja-8993631242
plus gogle narciarskie