Wpis z mikrobloga

Mam dostep do konta mojego taty na yt. Zainstalowalem mu na telewizorze, zeby zobaczyl troche swiata, czegos sie nauczyl. Co zrobil algorytm? Zaczal mu suflowac prawicowe kanaly, a on to wszystko zaczal ogladac i subskrybowac.
Chcialbym wam pokazac jak wyglada prawicowy yt na prawdziwym przykladzie.

Niech bedzie przeklety Tusk, ze tolerowal takie osoby jak Niesiolowski i Palikot, to rowniez jego wina, ze dyskurs polityczny mamy, jaki mamy. Niech bedzie przeklety Kaczynski, ze sobie kiedys przygruchal Jacka Kurskiego, a po latach uruchomil taki sciek propagandowy, ktory zlasowal mozg milionom ludzi.

A wracajac do tematu, popatrzcie na te miniatury... Ten konkretny kanal nazywa sie 13 pietro i wydaje sie, ze jest zwiazany z TV Republika. Kanal ma na ten moment 200 tysiecy subskrybentow i jest dosc mlody.
#polityka #bekazpisu #bekazprawakow #neuropa #4konserwy
#prawicanayt
wilku88 - Mam dostep do konta mojego taty na yt. Zainstalowalem mu na telewizorze, ze...

źródło: 94da3aa1-9b77-433b-9109-72699705ea63

Pobierz
  • 52
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wilku88: Jakoś przez ostatnie lata nie przeszkadzała serwowana gdzie się tylko da lewacka propaganda dla ułomów XD To teraz niestety wahadełko odbiło bo trump zablokował hajs ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@wilku88: NOWOŚĆ! Super janopawłodrugowy podkast! Rzygamy na Tuska, ale tym razem siedzimy na kanapach w innym kolorze! N O W A J A K O Ś Ć

XdddDdDDDDD
  • Odpowiedz
  • 72
@JupikaYeah: Pytalem o prymitywna propagande. Czekam na lewicowe kanaly z miniaturkami o powykrzywianych mordach Kaczynskiego, Nawrockiego i innych zrobionych w AI na kanalach z setkami tysiecy subskrybentow. W tym co podales jest choc cien finezji. Pokaz cos jak z moich miniaturek.
Bo to tylko jeden kanal z setek.
  • Odpowiedz
chłopie ty chyba TVN i TVP nie oglądałeś, tam jest 10 razy większa propaganda, no ale chwała tuska więc wszystko ok

@alylayl23: XD
Podaj przykłady tej propagandy. Op wrzucił, a jak prosi żebyście podali w drugą stronę, to nagle się okazuje, że nic nie macie. Konkrety do c---a xd. Ale do kogo ja piszę xD Biedne smutnokremlaki, macie już przygotowane pokoje dla Ziobry i Romanowskiego?
  • Odpowiedz
  • 20
Pytalem o prymitywna propagande. Czekam na lewicowe kanaly z miniaturkami o powykrzywianych mordach Kaczynskiego, Nawrockiego i innych zrobionych w AI na kanalach z setkami tysiecy subskrybentow. W tym co podales jest choc cien finezji. Pokaz cos jak z moich miniaturek.

@wilku88: dam wam sam przyklad o co mi chodzi. Jan Pinski, 300 tysiecy subow. Tylko ja taki kanal znam jeden. Prawicowych jest cale mnostwo.
wilku88 - >Pytalem o prymitywna propagande. Czekam na lewicowe kanaly z miniaturkami ...

źródło: Screenshot_20260411_172652_YouTube

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 3
Co zrobil algorytm? Zaczal mu suflowac prawicowe kanaly, a on to wszystko zaczal ogladac i subskrybowac.

Chcialbym wam pokazac jak wyglada prawicowy yt na prawdziwym przykladzie.

@wilku88: Jest odwrotnie.
On zaczął klikać, więc jutub mu zaczął tylko to pokazywać. Bo to brzmi trochę jakbyś obwiniał jutub, a nie ojca.
  • Odpowiedz