Aktywne Wpisy

Mehhhhhhh +169

daretti877 +2
#gielda udało sie komuś z kapitału 20 000 zl dojść na giełdzie do jakis sensownych kwot i wyjść z biedy? Jestem podłamany brakiem efektu skali i klepaniem biedy
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Chcialbym wam pokazac jak wyglada prawicowy yt na prawdziwym przykladzie.
Niech bedzie przeklety Tusk, ze tolerowal takie osoby jak Niesiolowski i Palikot, to rowniez jego wina, ze dyskurs polityczny mamy, jaki mamy. Niech bedzie przeklety Kaczynski, ze sobie kiedys przygruchal Jacka Kurskiego, a po latach uruchomil taki sciek propagandowy, ktory zlasowal mozg milionom ludzi.
A wracajac do tematu, popatrzcie na te miniatury... Ten konkretny kanal nazywa sie 13 pietro i wydaje sie, ze jest zwiazany z TV Republika. Kanal ma na ten moment 200 tysiecy subskrybentow i jest dosc mlody.
#polityka #bekazpisu #bekazprawakow #neuropa #4konserwy
#prawicanayt
źródło: 94da3aa1-9b77-433b-9109-72699705ea63
PobierzXdddDdDDDDD
źródło: IMG_6889
Pobierzźródło: IMG_6890
Pobierz@wilku88:
źródło: image
PobierzBo to tylko jeden kanal z setek.
@alylayl23: XD
Podaj przykłady tej propagandy. Op wrzucił, a jak prosi żebyście podali w drugą stronę, to nagle się okazuje, że nic nie macie. Konkrety do c---a xd. Ale do kogo ja piszę xD Biedne smutnokremlaki, macie już przygotowane pokoje dla Ziobry i Romanowskiego?
@wilku88: dam wam sam przyklad o co mi chodzi. Jan Pinski, 300 tysiecy subow. Tylko ja taki kanal znam jeden. Prawicowych jest cale mnostwo.
źródło: Screenshot_20260411_172652_YouTube
PobierzJeżeli wiedzę o świecie będzie czerpał z kanałów z ruską propagandą, to lepiej mu wyłączyć ten ściek.
źródło: Screenshot_20260411_174028_YouTube
Pobierz@wilku88: Jest odwrotnie.
On zaczął klikać, więc jutub mu zaczął tylko to pokazywać. Bo to brzmi trochę jakbyś obwiniał jutub, a nie ojca.