Wpis z mikrobloga

Dziwne uczucie. Dziwnie się z tym czuje, że śmierć moich dziadków była mi obojętna, śmierć mojego psa, z którym spędziłem większość dzieciństwa również. A wczorajsze wieści o Panu Jacku cały czas nie dają mi spokoju i wywołują poczucie jakiejś ogromnej straty. Nigdy nawet nie widziałem tego człowieka, ani nie rozmawiałem z nim na żywo. Jedynie czytałem, czy słuchałem troche wywiadów i podcastów z nim. Ehh

#mecz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Może pies i dziadkowie nie kojarzą Ci się tak dobrze, a jak pan Jacek. Może kibic piłkarski jesteś i grę jego Legii w LM pamiętasz. Jakbyś tak miał po śmierci serialowej Hanki MOŚKOWIAK napisałbym to niepokojące, ale tu, nawet jakoś to ogarniam i rozumiem
@PierdekAlonso:
  • Odpowiedz
@PierdekAlonso:
Niemam pojęcia jak może być smutno po śmierci kogoś obcego z kim nigdy słowa nie zamieniłeś. Wyjątkowo mocno niezrozumiałe dla mnie.

Żeby jeszcze ci polscy trenerzy cokolwiek znaczyli, żeby ktos jeszcze był wstanie zrobić coś z tą reprezentacja. Polska piłka nożna to jest nieśmieszny żart: Piłka zawsze leci w kartofle do tego najtańsza śląska z grila i disco polo w tle z tańczący pijanym w sztok prezesem.
  • Odpowiedz