Wpis z mikrobloga

Mam trochę #dogecoin którego średnio kupowałem po 0,20$. Miałem po drodze 10 okazji żeby go sprzedać po małej stracie no ale jest jak jest. Teraz się zastanawiam czy przełknąć tą porażkę i wyprzedać się z tego syfu żeby odblokować $$ pod zakup BTC w niedalekiej przyszłości. Na #bitcoin generalnie wyszedłem dobrze w tym roku a od altów dostałem srogie lanie. Czytam różne opinie i często przewija się argument że skoro jest już na dnie (ale czy aby na pewno) to po co ruszać, lepiej już zostawić na następną hossę. No i właśnie na logikę to nie ma sensu tego trzymać bo przecież nawet jak to urośnie od dołka x5 to btc też to zrobi. Tylko te -50% w dupsko trochę boli ale może przynajmniej mnie czegoś nauczy.

Co byś zrobił?

• Sprzedał 27.8% (10)
  • Trzymał 72.2% (26)

Oddanych głosów: 36

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
DOGE jeszcze będzie po 0,50

@NieoznaczonaReklama: no nie wiem nie wiem, alty z reguły mają coraz niższe górki z każdym cyklem, szczególnie te których podaż rośnie (czyli m.in. doge). A jak się btc wywali jeszcze z 30% to doge tym bardziej.
  • Odpowiedz
@Karmengulo: giełda działa tak że coś rośnie i coś spada żeby ktoś mógł zarobić na stratach innych. Jak ktoś ma odpowiednie pieniądze to może manipulować wartością. Jak nie umiesz kupić przed górką to nie zarobisz. Ostatni gasi światło
  • Odpowiedz