Aktywne Wpisy

oficjalniemartwa +246
Jestem tak stara, że pamiętam chusteczki do nosa wielorazowego użytku.

donatien-de-sade +78
Premiera #gothic remake pięknie pokazała jak zakłamany jest świat gamingu. Kiedy wychodzi nowa część #assassinscreed to jest zewsząt hejt z góry do dołu mimo, że gierka jest niezła ale Ubisoft. Teraz wyszedł goticzek i jest obrona Jasnej Góry, mimo że gra to padaka a na takim #ps5pro nie osiąga nawet 30 klatek XDDDD „Warto kupić i poczekać na patche” XD już wam napluli w ryje
Chcesz
Chcesz
źródło: IMG_7666
Pobierz

Cześć.
Postanowiłem w końcu wejść aktywnie w hobby modelarstwa figurkowego, a w zasadzie to konkretnie Warhammer 40k.
Moim wyborem są Chaos Space Marines (zastanawiam się jeszcze nad Alpha Legion, Word Bearers czy Iron Warriors - w każdym razie Undivided), ale tak naprawdę nie mam pewnego wyobrażenia jeszcze co może być mi potrzebne. Macie do polecenia jakiś wykaz rzeczy które kupić trzeba, które kupić ew. warto, jakieś fajne tutoriale do polecenia jak zacząć?
Z góry dzięki.
Jak masz takie podejście, to nie słuchaj się innych co kupować i kup to co Ci się podoba.
No to panowie, FOR THE DARK GODS!
Pewnie się pochwalę na tagu jak coś umaluję :P. Dawno tyle szmalcu nie wydałem (jeszcze w końcu farbki i szpeja inne), ale no cóż, przynajmniej niedziela będzie co robić.
źródło: 9c890931-8bca-4baf-9dba-d1c602a9d7df
PobierzHej panowie. Jest frajda, dokładnie taka jaka myślałem - ale jeszcze szukam mieszaniny farb, żeby moi Word Bearers byli tacy bardziej karmazynowi (jak w DoW), a nie współczesna ciemnokrwista kolorystyka jaką widuję w oficjalnej dokumentacji... Więc zacząłem od kultystów, którzy i tak nie muszą nosić kolorów stricte legionowych.
Tutaj WiP - zdjęcie baaardzo c-----e i poglądowe, ale to chyyba musiałbym wyjść na zewnątrz żeby było
źródło: image
Pobierz