Tradycyjne już rozdajo dla plusujących darmowego rozliczenia PIT-38 z brokerów zagranicznych i krypto od mirkowego kalkulatorgieldowy.plJeśli masz już rozliczenie na ten rok to w przypadku wygranej otrzymasz na kolejny :)
Losowanie przez mirkopro :) W losowaniu biorą osoby plusujące a samo losowanie będzie o 22 :)
@kalkulatorgieldowy: a mam prośbę, bo nawet zastanawiałem się czy nie napisać z tym do Was na support. Czy możecie dodać możliwość przesłania danych z xtb? Niby sami wystawiają PIT ale wiadomo jak to u nich jest #pdk a w tym roku specjalnie wszedłem na Waszą stronę aby rozliczyć transakcje z xtb bo już miałem dość ich poprawek
@ig3r: na PIT-11 znamy się tak samo jak Ty prawdopodobnie :) @gringo_z_Lukowa w przyszłym roku ponownie umożliwimy przeliczanie XTB z akcji i dywidend tak jak kiedyś bo to jest już kuriozum.
Losowanie przez mirkopro :) W losowaniu biorą osoby plusujące a samo losowanie będzie o 22 :)
#gielda #podatki #pit38
źródło: tylko_mirko
PobierzWygrywa: Losowy plus
Data zakończenia: 11 kwietnia 2026 - 22:00
Liczba zwycięzców: 1
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@gringo_z_Lukowa w przyszłym roku ponownie umożliwimy przeliczanie XTB z akcji i dywidend tak jak kiedyś bo to jest już kuriozum.
LGEN, BATS, HSBA i ULVR
0% tax. Całość płacisz w Polsce więc dużo więcej hajsu w drip pracuje. A. Na XTB nie można mieć subkonta w £. Albo jestem ślepy.
Wszystkie szczegóły znajdziesz tutaj ᶘᵒᴥᵒ
Wszystkie szczegóły znajdziesz tutaj ᶘᵒᴥᵒ
Ale żeby @pomaranczowykalafior nie było smutno to też otrzyma pakiet a nie tylko @zaczarowanykorzen :)
Napisaliśmy do Was na PW :)