Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +63
GKS Tychy oficjalnie spadł dziś do II ligi.
To też jest ewenement, zbudowano w Tychach taki duży, ładny stadion (pojemność 15 300) i nie dość, że tyle lat ten klub tkwił w pierwszoligowej przeciętności i nigdy do Ekstraklasy nie awansował, to jeszcze finalnie z tej pierwszej ligi zleciał...
#mecz #pierwszaligastylzycia #tychy
To też jest ewenement, zbudowano w Tychach taki duży, ładny stadion (pojemność 15 300) i nie dość, że tyle lat ten klub tkwił w pierwszoligowej przeciętności i nigdy do Ekstraklasy nie awansował, to jeszcze finalnie z tej pierwszej ligi zleciał...
#mecz #pierwszaligastylzycia #tychy
źródło: 1200
PobierzJeśli to Twój ulubiony serial #polska #lata90 #telewizja #polskiedomy to daj plusa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#heheszki #swiatwedlugkiepskich #miodowelata #rodzinazastepcza #policja
#heheszki #swiatwedlugkiepskich #miodowelata #rodzinazastepcza #policja
źródło: 1jpg1
Pobierz

Innymi słowy, 40% Polaków ma problem z interpretacją rozkładu jazdy na przystanku, a jedynie 20% potrafi zidentyfikować najbardziej podstawowe fejki w internecie.
Przy większym rozwarstwieniu nie miało to kiedyś znaczenia, ale dzisiaj każdy "może być kim chce" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@TheDziobaker: jak rozumiem ta doglebna analiza to twoja radosna tworczosc, tudziez jak kto woli IDzD, zeby sie wpis lepiej klikal?
Zrobiłem i nie jestem przekonany, czy test jest prawidłowo ułożony. W zadaniach np. o chlebie wpierw czytamy o wpływie wilgotności, następnie pojawia się seria zadań skupionych na retrogradacji. Jestem w stanie sobie wyobrazić osoby, które odpowiadałyby na pytania o retrogradacji (i tylko o niej), podejrzewając, że oczekuje się od nich wiedzy z poprzednich artykułów, tj. na temat absorpcji wilgoci z powietrza. Uważam,
@TheDziobaker: nie pamiętasz czytania ze zrozumieniem, analizowania "co autor miał na myśli", pisania krótkich form, wyszukiwania informacji w tekście itd itp? XD
Z takim podejściem to nie dziwne ze nic nie pamiętasz. :)
Innym powodem mogłoby być - brak dostatecznej zachęty. Europa jest zróżnicowana
@Potrkow: Z takim rozumowaniem coś czuje, że wiem jaki wynik otrzymałbyś w tych testach.
Serio uważasz, że rozwiązaniem problemów edukacji jest to, aby powiedzieć dzieciom "hej, uważajcie bardziej w szkole" i problem się magicznie rozwiąże bez żadnych zmian systemowych? Wow.
@Oo-oO: I propaganda zadziałała tylko na Polaków ale na Skandynawów już nie.