Wpis z mikrobloga

#ps5 #playstation
Mirki, nabyłem ps5 pro. Jaki PSN najbardziej opłaca się kupować ? Bo widzę że najwyższą opcja wcale źle nie wychodzi. Ale czy faktycznie daje najwięcej? Czy wersja ta środkowa jest najbardziej optymalna? Czy tylko ta najwyżsa daje dostep do wszystkich gier na PSN? Chodzi o te dostępne w cenie abonamentu
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@magawek: kup doładowanie na kinguin i dopiero za pomocą środków z portfela opłać. Trzeba tylko zwracać uwagę na region aktywacji. Aktualnie takie sobie te promki, ale kupiłem w lutym 900zł doładowanie za 625zł. Zmień też kraj poza UE to vat odejmą.
  • Odpowiedz
@magawek: blikiem wybieraj płatność, ja lubię kinguina bo jak miałem 3 razy problemy z kodami (akurat do gier i YT a nie doładowanie) to wrzuciłem screeny i kase na portfel zwrócili (za YT którego kupilem na 12 miesięcy zwrócili po 6 miesiącach 100% bo konto wyłączyli)
  • Odpowiedz
@magawek: jeśli masz kogoś znajomego, w rodzinie kto ma ps5 to możecie zrobić tak jak ja mam z bratem. Na pół kupujemy roczną subskrypcję. Razy tylko zalogował się na mojej konsoli, coś pozmieniał w ustawieniach, że rodzina itd. Od tej pory, mogę pobierać i grać we wszystko coś jest w subskrypcji.
  • Odpowiedz
@magawek: PS Plus extra raczej wystarczy. Chyba że lubisz jakieś klasyki z Playstation, dużo gierek tam widżę fajnych jak Twisted Metal, ale nie jestem jakimś wielkim fanem i wolę grać w nowe gry i tutaj ta opcja Extra jest bardzo spoko. PS Premium nie daje zaś żadnych dodatkowych gier z tych nowych, jedyny plus względem extra to jest granie w chmurze i właśnie te klasyki.
  • Odpowiedz
@magawek: nie zbanują. Ja używam instant gaming od lat i jest git. Właśnie teraz w grudniu była promka na roczny abonament. Ten średni (extra) był za 390 zł na rok, a ten najwyższy premium za 420 zł. Więc wzięłam na rok premium, a na instant 500 zł kupiłam za 430 zł. Więc nie dość, że w tej cenie mam rok premium, to zostało mi jeszcze 70 zł do wykorzystania.
  • Odpowiedz