Wpis z mikrobloga

#fantasycycling Niby powinienem się cieszyć z rewelacyjnej dyspozycji Seixasa. Ale mój wrodzony pesymizm i czrnowidztwo nakazuje mi wku**nie się na słabiutką formę Skjelmose i Van Wildera. Obaj kosztowali mnie prawie 1600 cqpoins i obawiam się, że to co bombelek Paul zarobi to ta dwójka roztrwoni....
Plus jeszcze famtastyczni Baudin i Tejada, których miałem na finalnej shortliście a wybrałem Adrię i Castrillo na sam koniec bo tak mi się lepiej budżet zamykał XD
Jestem chyba najc
*wszym biznesmenem w stawce.
luczyk - #fantasycycling Niby powinienem się cieszyć z rewelacyjnej dyspozycji Seixas...

źródło: image

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
@luczyk co do ostatniego zdania pozwolę sobie na podjęcie walki. Wiesz, co łączy tych zawodników: Benoot, Gidich, Drake, Efriem, Van de Paar. Żaden z nich nie przejechał nawet kilometra wyścigowego UCI w tym sezonie. Co jeszcze ich łączy? Wszyscy "jeżdżą" dla mnie, 1/6 składu ( )
  • Odpowiedz
  • 3
@Ejszyn: A to już nie Twoja wina, że chłopaki nie jeżdżą. Tak też poza Benootem to są kolarze "za darmo". Ja natomiast podjąłem decyzję, że będę licytować Poole'a, który przeszedł poważną chorobę i nie wiadomo czy i kiedy wróci do dobrej dyspozycji. 440 na 3 sezony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Analiza wsteczna zawsze skuteczna, ale jak potem patrzę na moje wybory i decyzje, to mam ochotę
  • Odpowiedz
  • 1
@luczyk moim popisowym numerem jest kupowanie zawodników bez drużyny i liczenie że podpiszą kontrakt albo branie emerytów, a także ostra licytacja o kontuzjowanych zawodników licząc, że po kontuzji wrócą tacy dobrzy jak przed, moją perełką jest obecnie Van Aert za ponad 1/4 budżetu kupiony po kilku operacjach kolana, po czym się okazało, że operowana noga nie wróci już nigdy do 100% swoich możliwości
  • Odpowiedz