Aktywne Wpisy

CzekoDonut +140
Mam nadzieje, że o tej godzinie jest mało osób (OBY!...), bo w formie wyjścia ze strefy komfortu i wyjścia do ludzi publicznie oferuje 500 zł przelane BLIKiem a losowanie dnia 10 maja (ʘ‿ʘ)
Wystarczy dać plusa, jakikolwiek komentarz i zaobserwować mój profil ( specjalnie by było jak najmniej osób xD )
#rozdajo #zadarmo
Wystarczy dać plusa, jakikolwiek komentarz i zaobserwować mój profil ( specjalnie by było jak najmniej osób xD )
#rozdajo #zadarmo
źródło: 5993c2a458fd48d10808504886f227ca
Pobierz
Mexiii +309
Jeśli wiesz co to za logo, to znaczy że kolonoskopia już blisko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#glupiewykopowezabawy #heheszki #cotozalogo #gimbynieznajo
#glupiewykopowezabawy #heheszki #cotozalogo #gimbynieznajo
źródło: image_picker_021D4B63-9072-413A-B882-5B148E073CE9-92950-0000075E5551383F
Pobierz

A tak na serio to tak właśnie będzie wyglądać nasza przyszłość, jak się wszyscy w Europie nie ogarniemy. Takich szkół w Anglii (i nie tylko) jest mnóstwo; szkół gdzie jest jedno, może dwoje rodowitych dzieci a reszta jest skądś indziej. Na podstawie filmiku, którego załączyłem we wpisie widać jak wygląda edukacja. Ja tam nie widziałem nic co kojarzy się nam z Wielką Brytanią. Ani z Europą. Rozumiem, że takiego "tańca" mają się uczyć mali Polacy w przedszkolach i szkołach?
#multikulti #uk #wielkabrytania #poangielsku #bekazlewactwa #imigranci #mlodziez #demografia #edukacja #4konserwy #neuropa #kolorowaagitacja #niepoprawnepolitycznie #teatrfigurwoskowych
@NevermindStudios: kultura, która pozwala na niekontrolowaną migrację, żeby se zmniejszyć koszty pracownicze zasługuje na skutki, które tworzy, czyli w tym przypadku wiadomo co ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To nie jest wina tych ludzi, którzy przypływają z Afryki ku lepszemu, to wina kapitalistów którzy ich tu ściągają a rządy
Ja bym dodał, że lokalna ludność również nie jest odpowiedzialna za sprowadzanie tanich rąk do pracy do ich kraju, często są sami poszkodowanymi i są oskarżani o rasizm czy ksenofobie, polaryzowani i podjudzani przez media, które wg mnie mają ogromny wpływ na kształtowanie nastrojów