Wpis z mikrobloga

Takie będą Rzeczypospolite jakie ich młodzieży chowanie

A tak na serio to tak właśnie będzie wyglądać nasza przyszłość, jak się wszyscy w Europie nie ogarniemy. Takich szkół w Anglii (i nie tylko) jest mnóstwo; szkół gdzie jest jedno, może dwoje rodowitych dzieci a reszta jest skądś indziej. Na podstawie filmiku, którego załączyłem we wpisie widać jak wygląda edukacja. Ja tam nie widziałem nic co kojarzy się nam z Wielką Brytanią. Ani z Europą. Rozumiem, że takiego "tańca" mają się uczyć mali Polacy w przedszkolach i szkołach?
#multikulti #uk #wielkabrytania #poangielsku #bekazlewactwa #imigranci #mlodziez #demografia #edukacja #4konserwy #neuropa #kolorowaagitacja #niepoprawnepolitycznie #teatrfigurwoskowych
NevermindStudios - >Takie będą Rzeczypospolite jakie ich młodzieży chowanie
A tak na ...
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

A tak na serio to tak właśnie będzie wyglądać nasza przyszłość, jak się wszyscy w Europie nie ogarniemy.

@NevermindStudios: kultura, która pozwala na niekontrolowaną migrację, żeby se zmniejszyć koszty pracownicze zasługuje na skutki, które tworzy, czyli w tym przypadku wiadomo co ( ͡° ͜ʖ ͡°)

To nie jest wina tych ludzi, którzy przypływają z Afryki ku lepszemu, to wina kapitalistów którzy ich tu ściągają a rządy
  • Odpowiedz
@Long-Position-Investor

To nie jest wina tych ludzi, którzy przypływają z Afryki ku lepszemu, to wina kapitalistów którzy ich tu ściągają a rządy kładą lachę, bo są opłaceni przez lobby.

Ja bym dodał, że lokalna ludność również nie jest odpowiedzialna za sprowadzanie tanich rąk do pracy do ich kraju, często są sami poszkodowanymi i są oskarżani o rasizm czy ksenofobie, polaryzowani i podjudzani przez media, które wg mnie mają ogromny wpływ na kształtowanie nastrojów
  • Odpowiedz