Aktywne Wpisy

maikeleleq +41

Krupier +37
Kiedyś na tym portalu czytałem, że pojechanie gdzieś na wakacje i robienie sobie żarcia samemu to wiocha, obciach, wstyd i w ogóle nie po to się jedzie na urlop żeby gotować, ale ja jakoś tak mam w dupie takie opinie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
P.S. Jak ktoś mi jeszcze raz powie, że polskie morze jest droższe niż zagranica to chyba pęknę tym razem nie z przejedzenia, a ze
P.S. Jak ktoś mi jeszcze raz powie, że polskie morze jest droższe niż zagranica to chyba pęknę tym razem nie z przejedzenia, a ze
źródło: 1000006133
Pobierz

#bekazpisu #bekazprawakow #polityka
Jeżeli to prawda to XD.
Zgłoś poprawkę o płci biologicznej do wątku niezwiązanego. Parlament odrzuca. Krzycz że sprzeciwiają się 2 puciom
@Mariusz_z_Brighton: Już krążyła po tiktoczku Patryka Jakiego k---a debila odpowiedź na wszystkie złomowania: naśmiewał się z czyjegoś głosu xD
Komentarz usunięty przez autora
Jak przychodzi jakiś młody Marcin Konfiarz “zezłomować” Tuska lub Sikora to brzmi to tak :
Yyyy eeee bo tego ten no
Bo Niemcy yyyyy no
Tusk kradnie piniendze yyyy
@wstanczyk: Pierwsze co zrobiłem, to spojrzałem czy nie mam zakładek z YT włączonych albo Spotify się nie włączył gdzieś po cichu. Masakra po prostu jak można do filmu dorzucać tak idiotyczne tło.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Mariusz_z_Brighton: Jaki się jąkał i miał ten swój wyraz twarzy uzasadniający, czemu jego dziecko no, studiów nie ukończy.