Aktywne Wpisy
kris-90 +133
#tenis #sport Dzisiaj 25. urodziny obchodzi Iga Świątek :)
Cóż można życzyć takiej wybitnej personie, która w tak młodym wieku już wygrała 6 szlemów i zarobiła kilkaset milionów zł? Pewnie przede wszystkim zdrowia, szczerych ludzi wokół siebie i ułożenia sobie życia prywatnego, jeśli poczuje, że to już czas.
Z perspektywy sportowej fajnie byłoby wygrać bieżącego Rolanda Garrosa, ale najważniejsze i tak jest, aby kiedyś zwyciężyła w Australian Open,
Cóż można życzyć takiej wybitnej personie, która w tak młodym wieku już wygrała 6 szlemów i zarobiła kilkaset milionów zł? Pewnie przede wszystkim zdrowia, szczerych ludzi wokół siebie i ułożenia sobie życia prywatnego, jeśli poczuje, że to już czas.
Z perspektywy sportowej fajnie byłoby wygrać bieżącego Rolanda Garrosa, ale najważniejsze i tak jest, aby kiedyś zwyciężyła w Australian Open,
źródło: krolowamaczki
Pobierz
lubie-sernik +176
źródło: 1000056710
Pobierz

Po porannym sprawdzeniu vikop-pl udałem się do pobliskiego Castel di Tusa gdzie spędziłem cały dzień aby wywietrzyć wciągnięte tam do rybki piwko. Czas upłynął na kontemplacji nad losem, pogawędkach z lokalsami w knajpie, poszwędaniu się po miasteczku i pod zachód słońca wjazdu na górkę z piramidą - LINK do mapy https://maps.app.goo.gl/yDuTAdMAqQGUPANCA a tam, pod piramidą, siedząc po turecku zjadłem ugotowane rano - jak co rano, 4 jaja na twardo.
Na kemping wróciłem po zmroku, bo to raptem 50km, fajną dość przyjemnie krętą drogą przy morzu.
O tej okolicy, mieścinie opowiadały pewne jutubery https://www.youtube.com/watch?v=B_uEerHZA7s&t=906s którzy kupili sobie tam działę. Polecam w sumie ich jutuby.
#motocykle #sycylia #camping
źródło: IMG_20240407_192603
Pobierzźródło: 1
Pobierzźródło: 2
Pobierz@PodniebnyMurzyn: ni chu chu. Przez miesiąc siedzenia tam nauczyłem sie dosłownie podstaw, cyferek, już zapomniałem raczej, ale tak to eng albo stękając i machając łapami
@mlodygustaw: gug le' maps
Mechanikiem nie jestem. Jak coś się stanie to nie jestem na marsie - albo laweta albo jakiś lokalny mechanior.
Kilka lat temu wypiąłem się na assisnence jak mnie olali (chcieli lawete przysłać za 8 godzin - Słowacja
źródło: 1000013421
PobierzZ jednej strony gotowy jestem kupić kolejnego vstroma (jakiś zachomikowany egzemplarz do 20tys przebiegu) nawet tej samej generacji bo absolutnie jest uniwersalny, komfortowy, ma 1ebnięcie którego czasami potrzebuję ale po 10 latach wróciłem do nakeda i autentycznie odżyłem, czując więcej frajdy, więcej chłonę ten motocyklizm (jestem ostatni do patetycznego spuszczania się
Jest