Aktywne Wpisy

Qurvinox +408
W caลym tym spoลeczeลstwie juลผ chyba nie chodzi o przekraczanie prฤdkoลci, palenie na balkonach czy trzymanie szczekajฤ
cych psรณw w mieszkaniach. Tylko bezczelnoลฤ ludzi. Liczy siฤ tylko ja i mรณj czubek nosa.
A BO SAMOCHODY Sฤ NOWSZE I BEZPIECZNIEJSZE
No ale jak jeb**iesz czลowieka to ten nowszy nie jest. Poza tym wiฤksza prฤdkoลฤ to wiฤkszy haลas i spalanie
MรJ BALKON I BฤDฤ NA NIM ROBIล CO BฤDฤ CHCIAล
A BO SAMOCHODY Sฤ NOWSZE I BEZPIECZNIEJSZE
No ale jak jeb**iesz czลowieka to ten nowszy nie jest. Poza tym wiฤksza prฤdkoลฤ to wiฤkszy haลas i spalanie
MรJ BALKON I BฤDฤ NA NIM ROBIล CO BฤDฤ CHCIAล

Wojciech_Skupien +337
Z ลผonฤ
przez ponad 2 lata staraliลmy siฤ o drugie dziecko, po historii z dwoma poronieniami zaczฤliลmy szukaฤ przyczyn takich sytuacji, stฤ
d teลผ skierowaliลmy siฤ do kliniki leczenia niepลodnoลci, ลผeby zminimalizowaฤ szansฤ wystฤ
pienia kolejnego poronienia.
Przez rok czasu prowadziลa nas przesympatyczna Pani, ktรณra z wielkฤ empatiฤ i zaangaลผowaniem staraลa siฤ nam pomรณc. Faktycznie poronieล juลผ nie byลo, ale zajลcia w ciฤ ลผe rรณwnieลผ. Widziaลa mojฤ frustracje, powiedziaลem raz jej wprost, ลผe zanim siฤ
Przez rok czasu prowadziลa nas przesympatyczna Pani, ktรณra z wielkฤ empatiฤ i zaangaลผowaniem staraลa siฤ nam pomรณc. Faktycznie poronieล juลผ nie byลo, ale zajลcia w ciฤ ลผe rรณwnieลผ. Widziaลa mojฤ frustracje, powiedziaลem raz jej wprost, ลผe zanim siฤ

๐ฅ Graveyard Keeper za DฬฒAฬฒRฬฒMฬฒOฬฒ na STEAM ๐ฅ
๐ OCENY:
STEAM: Bardzo pozytywne (37 805 ocen)
๐ DATA WYDANIA:
15 sierpnia 2018
โฐ PROMOCJA WAลปNA DO:
13.04 godz. 19:00
๐ Chcesz byฤ woลany/a do wpisรณw o darmowych grach na steam, epic, gog?
Plusuj interesujฤ cฤ ciฤ listฤ i obserwuj tag #metodzikpoleca.
- LISTA WOลANIA STEAM
- LISTA WOลANIA EPIC
- LISTA WOลANIA GOG
Bฤ dลบ zawsze na bieลผฤ co z darmowymi grami! ๐ฎ
๐ TAGI:
#gry #gameshunt #darmowegry #rozdajo #grajzwykopem #cebula #pcmasterrace #steam #darmowegrysteam #steamrozdajo #cebuladeals #gryzadarmo #zainteresowania
@Towar_bezclowy: Co nie? Wszฤdzie tylko syf i bieda. Nie lepiej jakฤ ล nowฤ zelandiฤ by dali?