Aktywne Wpisy

nocnica +15
W którym roku dostaliście/kupiliście swój pierwszy telefon komórkowy? :) Ja dostałam od rodziców jak szłam na studia, czyli w 2004. Siemens C-45 :D
#pytanie #kiciochpyta #ankieta #telefonkomorkowy
#pytanie #kiciochpyta #ankieta #telefonkomorkowy

sj410 +1185
Takietam z innego portalu.
źródło: 1000047100
Pobierz

@Arrgon: prawidłową analogią jest Nawrocki, który robi szopkę z nieprzyjęciem ślubowania od sędziów.
Kiedy sobie uświadomicie, że walka o demokracja to ciężka walka? Holowni po prostu jednak brakuje jaj i myśli sobie że po bożemu uda się odzyskać władzę w Polsce - nie uda się.
To wy chcecie, żeby działać zgodnie z prawem czy nie? Bo się już gubię.
No tak ale takie postacie jak: Ast, Piotrowicz, Przyłębska, Świątczkowski ło panie same tuzy wyżyny standardów xd
@tulipana: Ty jesteś bezczelny że wymagasz od pisowca logiki.
Tak samo jak naród wybrał na prezydenta kibola i przekrętasa (tak, kłamał w sprawie mieszkania) i jakoś Hołownia nie powiedział "hola hola, taki ktoś nie
Rząd - ślubuje przed prezydentem - wystarczy nie przyjść
Prezydent - ślubuje przed zgromadzeniem narodowym - wystarczy nie przyjść
A i pamiętaj, o twojej pensji nie decyduje szef, tylko księgowa. Więc to z nią rozmawiaj o wysokości przelewu
( ͡
Przekonali się o tym PiSowcy przekonają się i POwcy. Szkoda tylko że do tego czasu rozbujają łajbe zwaną Polską do tego stopnia że ta się zwyczajnie wyje...ie.
Sprawa TK jest tu bardzo dobrym przykładem. Dawno już i imię partyjnych interesów i obrony żłoba wywrócono wszystkie figury,
@Towarzysz_Moskvin: ehh, symetryści. Że wam takie głupoty przez klawiaturę przechodzą XD
@Towarzysz_Moskvin: no i co pisowcy zrobią? Zmienią prawo, by samemu obsadzac TK i wrzucą tam swoich posłów? TO JUŻ BYŁO xD