Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

nie jestem pewien, czy aż trzy lata wytrzyma na stołku.

@let_it_be: On może i nie. Ale max co można zrobić to zastąpić go Vancem a to wiele nie zmienia xD Nie ma tam koncepcji przedterminowych wyborów o ile wiceprezydent żyje.
  • Odpowiedz
@maniek74: jestem raczej umiarkowanie bystrym człowieczkiem, ale wszystkio co ten piosenkrz zarzuca Trumpowi było dla mnie oczywistą koleją rzeczy po jego wygranej. Czyniczny i narcystyczny biznesmen z bogatej rodzinki reprezentantem prostego ludu? Ta jasne xd Jeszcze tylko brakuje w-------a się na mordę gosodarki USA
  • Odpowiedz
@Vestor:
K---a super że banda amerykańskich prawaków się kłoci. Jak można to jeszcze bardziej podgrzać?
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@Vestor: Trump chyba naprawdę ma jakieś kompleksy na punkcie swojego IQ. Co chwilę opowiada, jakież to on ma wysokie IQ, a inni niskie.
A może to naprawdę jest kretyn, który na czystym farcie i uzdolnionym sztabie wyborczym dostał się na sam szczyt.
  • Odpowiedz
nie jestem pewien, czy aż trzy lata wytrzyma na stołku.

@let_it_be: ostatnio widziałem, że polymarket daje 18% czy jakoś tak, że już w 2027 (do końca kadencji nie znalazłem zakładu) nie będzie prezydentem xD. Za Bidena podejrzewał, że dawali jakoś 2% xD
  • Odpowiedz