Aktywne Wpisy

LaudatorLibertatis +875
Mireczki, dzisiaj wjeżdżamy z grubym tematem. Po medialnej burzy na temat zadłużonej agencji marketingowej Roberta Lewandowskiego (STOR9) przyjrzałem się 30 spółkom naszego narodowego czempiona no i znalazłem więcej niż się spodziewałem.
Poniżej opisuję temat skrótowo, ale nagrałem się też i wrzucam znalezisko z prośbą o wykopanie (link), bo są to zupełnie nowe tematy nieopisywane dotychczas przez media.
SPRAWOZDZANIA FINANSOWE
Szereg spółek bardzo luźno traktuje swoje obowiązki w zakresie składania sprawozdań finansowych. Kluczowa w
Poniżej opisuję temat skrótowo, ale nagrałem się też i wrzucam znalezisko z prośbą o wykopanie (link), bo są to zupełnie nowe tematy nieopisywane dotychczas przez media.
SPRAWOZDZANIA FINANSOWE
Szereg spółek bardzo luźno traktuje swoje obowiązki w zakresie składania sprawozdań finansowych. Kluczowa w
źródło: fb1-2026-03-22-1
Pobierz
kutang__pan +44
źródło: 1000010453
Pobierz

Ipo spacex to bedzie niezly scam. Elon ma pod plaszczykiem zajebistej firmy ukryc twittera i xai ktora przepala w c--j siana i nic nie zarabia.
Jestem pewny ze start bedzie mocny a potem zanurkuje i wtedy sie zastanowie czy kupic.
Co do calego segmentu kosmicznego to jestesmy na samym poczatku jego rozwoju tak na prawde. Przeciez dopiero dopracowuja pojazdy. Ipo spacex na pewno podbije wycene calego sektora.
źródło: IMG_1588
Pobierz